Márki-Zay Pétert támadja a Fidesz lakásmutyival, most sokszorosan hullik vissza a fejére. Úgy tűnik, hogy visszaéléseket éppen a korábbi, fideszes városvezetés követett el: a korábbi aljegyző fia szinte ingyen vett egy lakást, valamint évekig nem kellett bérleti díjat és iparűzési adót fizetnie a trafikjáért. A Fidesz kinyitotta a szekrényt, erre kidőltek a csontvázak. Húsz évre kapott a hódmezővásárhelyi önkormányzattól egy trafiknak használt ingatlant a korábbi, fideszes városvezetés aljegyzőjének fia, aki a felújítási költségei elszámolásával 378 ezer forintért vehette meg a belvárosi lakását is. A módszer mindkét esetben ugyanaz: beszámították a trafik bérleti díjába, a lakásnak pedig a vételárába a felújításokat, holott számlát, amely a munkát igazolta volna, senki nem talált. Márki-Zay Péter és Hódmezővásárhely alpolgármestere azok után nézte át az elmúlt évek önkormányzati lakásainak bérbeadásával és értékesítésével kapcsolatos dokumentumok egy részét, miután már hetek...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Szurkolok Márki-Zaynak, hogy ősszel ellenzéki többségű testülettel visszaadja a várost az embereknek
papa.49
A fütyiszek olyan szemetek, hogy az emberek fel se tudják fogni !!!
polar450
Idióta hordatagok, ha nem verik a taknyukat, akkor nem is derül ki a sunnyantásuk!
Ezek a balf*szok ennyit tudnak!
relatív
@polar450: Ez a regnáló banda - itt IS, ott IS, mindenhol - annyira buta, hogy azt sem fogja fel, amit maguk rontottak el, csaltak, loptak azt IS a mai polgármester hibájaként vetik fel,és minden világossá válik.

Ez látszik az egész országban, hogy normális elképzelésük sincs mit hogyan kellene jól csinálni ! Csak az van a szemük előtt, hogy a saját hasznukat mindenből maximálisan biztosítsák, ezért IS minél előbb le kell váltani őket.
human
Na végignéztem a videót a cikkben. 400 ezerért sikerült fideszesnek megvennie egy legalább 8 milliós lakást. Ez igen. Hát aki nem akar fideszes lenni ebben az országban az tényleg beteg. És ezt a betegséget tisztességnek hívják manapság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.