A kórház azt mondta, tudják pótolni a felmondott munkavállalókat.

Az összes beteghordó felmondott a hatvani Albert Schweitzer Kórházban – számolt be az RTL Klub Híradója. 

A Független Egészségügyi Szakszervezettől úgy tudják, azért hagyják ott az intézményt, mert nagyon keveset keresnek, annak ellenére, hogy rendkívül sokat, havonta több mint 300 órát dolgoznak.

Sokan csak a 149 ezres minimálbért kapták, melynek nettója a 100 ezret sem éri el, emiatt többletmunkát kellett vállalniuk

- mondta a szakszervezet elnök.

A kórház elismerte, hogy a betegszállítók felmondtak, de azt mondják, tudják pótolni őket.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Pegero: Te vagy a fake news a mi pénzünkön...:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@Mirabilis: Az egészségügy kapcsán elsősorban az orvosokra gondolnak. Néha a szakdolgozókra is. De az egyéb személyzet, a műszaki - gazdasági terület csak akkor jut eszükbe, amikor nincs elvégezve a munkájuk.
Amikor valami hiányzott a munkájukhoz. Akkor eszükbe jutott az anyagbeszerzés, a raktáros, a szállítás, és a többiek.
Ez nem újdonság! Évtizedekkel ezelőtt is így volt.
Nessy
@Mirabilis: Mert nem volt ennyire rossz a fizetés! Meg ennyire nem becsülték le őket.
SystemError
@Pegero: Te vagy a fake news a mi pénzünkön...:)
SystemError
@Pegero: Olyan kis tréfi képet, amit szoktál FakeBoy!..:)
csipetke
Amit az állam a médiában beígért fizetésemelést az egészségügyben,annak a töredékét kapták csak meg a dolgozók,műtősök,ápolók,(kiemelt pesti kórházban).Vidéken csak rosszabb lehet a helyzet.A beteghordók jól tették,hogy felmondtak,ettől bárhol többet keresnének
justhpeter
Szép lassan összeomlik az a kártyavár, amit Orbán nyaloncai összehazudoztak a birkáknak.
lusta
Kénytelen vagyok Pegero bejegyzésével egyettérteni. Deutsch Tompika megmondta, hogy a magyarok nagyon szívesen güriznek látástól Mikulásig. Vagy ezeke a betegszállítók nem voltak magyarok? Elnézve a zemberek hozzáálláását, itt minden nagyon szép, nagyon jó és mindennel nagyon meg vannak elégedve.
Eladott Ország
Orbán Viktor ott tart, hogy még 13 év múlva is ő lesz a miniszterelnök (vagy az Európai Unió egyszemélyes elnöke, fene tudja) és akkorra mi leverünk mindenkit, mint vak a poharat ,ugyanis 2030-ra utolérjük, sőt, megelőzzük Ausztriát. Merthogy a vezérnek víziója van. Az utcánkban is voltak egy embernek mindenféle víziói, de aztán a családja kihívta a mentőket és azóta, hogy kapott gyógyszereket, elmúltak neki a víziói. Már nagyon hatékony az orvostudomány. Csak mondom. Tudható az, hogy van baj gazdagon, szint minden szinten. Aki nem a propagandát falja reggeltől estig, az tisztában van azzal, hogy gyakorlatilag leszakadtunk és nem csupán uniós átlagban, hanem a régióhoz képest is. Bulgária még mögöttünk van, de ha így haladunk, még ez is változhat. Erről az utolérjük Ausztriát dologról az a vicc jut eszembe, hogy két rendőr megy a vasúti sínek között. Azt mondja az egyik: te ott elől összeérnek a sínek. A másik hátranéz és így szól: arra is... Meg egy másik, hogy a nénike bemegy az orvoshoz, oszt elpanaszolja, hogy itt fáj, ott fáj a lába és menni sem tud. A doki megkérdezi: nénike drága, akkor hogy jött ide? - Ja, hát jönni azt tudok, csak menni nem. Végső konklúzió izé, a sínek megvannak, hogy a csúti expressz elrobogjon Bécs mellett, de a sínek egyelőre összeérnek.
balos
2030-ban 77éves leszek,de akkor jót röhögök a sok nemzeti köcsögön akik Ausztriát előzik a "vas úton"!Kézi-hajtánnyal!
Jozefina
Majd jönnek az ukrán és román testvérek beteget tologatni!!!??? Esetleg Kásler is vállalhatna társadalmi munkában. Gyalázatos, ami egészségügy cimen törtinik!!!???
Nessy
@Shikari: Továbbá az összes léhűtő, csak szövegelni tudó álomtitkár, miniszteri - kormány biztos, szócséplő, és a teljes képviselő testület pártállástól függetlenül. Természetesen a nettó 150 000 forintér, 300 óra felett.
Eladott Ország
De a büdösbunkó Kövér Laca 2 millió 481 ezret keres havonta + számos juttatásokat és a többi NER szarházi, ingyenélő parazita, naplopók is milliókat keresnek havonta a semmiért, annak ellenére, hogy koldusbotra juttatták az országot. Országos szinten milliárdokba kerül eltartani havonta ezt a bűnöző bandát!
www.borsonline.hu/aktualis/2-millio-481-ezret-keres-havonta-kover-laszlo/62525
SystemError
@Pegero: Arra célzok, hogy retkes bérkommentelő vagy, dezinformálsz itt egêsz nap. Ahogy látom a like-ok számából ezt így is gondolja mindenki. A többit, amit írtál leszarom a buzi kis képeiddel együtt..:) Na áruld tovább a hazádat máshol!
SystemError
@Pegero: Hamarosan el lesztek takarítva innen, mind. Elfogyoitt a pénz rátok...:)
csak úgy....
@SystemError: ez a @Pegero:pedig egy kis fogyasztásu,környezet barát piaci légy ...,gondolod,hogy hamarosan rá se fussa!? ;)
Kezdheti elölröl a karriert,egy másik rakás zaron? :( Hallatlan,pedig tehetsegges vót!
SystemError
@csak úgy...: Az ismert "történetek" alapján a fidesz trollok fele nyugdíjas, önjeleölt félkegyelmű. Ezek viszont a facebook-on nyomulnak. Listázott portálokon már dedikált emberek lesznek, mert itt konkréttabb a feladat... Egy szevaukat nem hiszem el, igazából nem is "közölnek" semmit, ha jobban belegondolunk, nincs véleményük, nem hogy konkrétumok...:) Szóval akárki is ez/ezek. Látávonyas elfogyott apénz a fidesznél, bukás lesz az EP. Szerinted hol fogják összehúzni a szíjjat, mi lesz kevésbé fájdalmas. Az ilyen kis felkartolt, Kubatov prolikat fogják kibaszni először vagy majd a helyi kiskirályok javait? Funkcionálisan a kiskirály fontosabb szerintem...:)
F_Viktor
@Mirabilis: Írod:
"És évtizedekkel ezelőtt miért nem mondott fel az összes betegszállító a hatvani kórházban?"

Mert akkor nem mantrázták a propaganda olyan hazugságai, hogy pl. a magyar átlagkereset 320 ezer forint, hogy negyedévente 8-10 százalékokat emelkednek a fizetések, dübörög a gazdaság, a NER-társak bőröndjeikbe már nem fér bele az egy havi hivatalos juttatásaik...

Az ilyen naponta mantrázott hírek után persze, hogy keveslik 300 óra munka után a nettó 98 ezret.
csak úgy....
@SystemError: Remílem,hogy nem @Pegero: ba fizetik vissza az EUnak az elcsaltakat és magoslesre költötteket, a zsenge világításért felelös vövel együtt,hogy azt is az unio etesse ...
Szerinted ez a cecelégy nyugdíjas (@Pegero: ) ? A napokba még 3 gyerököt akart vállalni !:)
csak úgy....
@durbincs: ezt nevezem? 4X ,egymás után bírsz hülyeséget beszélni? szerinted apád büszke lenne rád,mukim ?
csak úgy....
@durbincs: te mukim,agyilag kátrányos helyzetü? csoda?
SystemError
@durbincs: Megint rád fogják hivni a TEK-et, @csak úgy...: Nekem azt mondta, hogy "nem az én pénzemből vesz csirkefarhátat", lehet rosszul vettem le, de ezzel arra célzott, hogy nyugis.. Mindenesetre csirkefarhátra nem csinálnék három gyereket... Amúgy a képekből ítélve szerintem egy nő, inkább 20 év körül lehet, mint idősebb... Amúgy mindegy is, nekem a savazós bácsi is egy féreg. Ezeknek itt a propin meg úgy is minden szavuk hazug..
SystemError
@durbincs: dolgozni, mikor tettél te ilyet fidesz bérkurva..:)
Pálinkafőző Rézüst
Igazuk van! Ennyi pénzért tologasson meg emelgessen a gyagyástóni, meg az agyatlansziszi, meg a migráncs gazdájuk...
SystemError
@durbincs: Fogsz te még dolgozni, ha ez a meló nem lesz már...:)
SystemError
@durbincs: Amúgy sajnállak, ha ez a melód, ha ez értelmi képességed. Nem gondolkodtál még azon, hogy mivel, milyen tevékenységgel is tellk a napod. Ezeket a mintákat pakolod, 1000x ctrl+c/ctrl+v egy nap az agyfaszról. Szar lehet ember! Mármint szar lehet egy senkinek lenni...
SystemError
@durbincs: Amúgy sajnállak, ha ez a melód, ha ez értelmi képességed. Nem gondolkodtál még azon, hogy mivel, milyen tevékenységgel is tellk a napod. Ezeket a mintákat pakolod, 1000x ctrl+c/ctrl+v egy nap az agyfaszról. Szar lehet ember! Mármint szar lehet egy senkinek lenni...
Eladott Ország
@Pegero: A népnak joga van! youtu.be/kQld6YVgmDs
Ne felejtsd el a bűnöző csúti cigány gazdinak a besúgói és KÁGÉBÉS múltját, mert azóta olyan mélykeresztény konzervatív lett, hogy az beszarás! Az ég szakadjon rátok, szarházi gerincetelen pondrók vagytok b@zdmeg!
hirpress.hu/cikkimg/201503/15227.jpg
djnaploja.files.wordpress.com/2015/03/orban_2_.jpg
SystemError
@Pegero: Làttad már a legnépszerűbb hozzászólást tréfi képes FakeBoy?
SystemError
@Pegero: Bocs FakeGirl-t akartam nem boy-t
SystemError
@Aki Én: Viszont eléggé el vannak tűnve, biztos semmi összefüggés. Ezek itt vannak, de a hálózati aktivitás modell ugyanaz...www.google.com/amp/s/index.hu/techtud/2019/02/27/amerikai_titkosszolgalat_internet_research_agency_blokkolas_felidos_valasztas/amp
SystemError
@Pegero: 21:23 A listavezetêst a hazug, gerinctelen bérkommentelő önmagadnak köszönheted... Ha már itt tartunk cáfolat? Vagy megint csak összevissza hazudozol meg az idióta képeiddel nyomiskodsz FakeGirl?
SystemError
@Pegero: A saját anyádról mennyiért írnál lejárató szövegeket. Ha több cikket kérek van kedvezmény?
SystemError
@Pegero: Jaj, hát hová lett a kis tréfi képes bértrollunk, aki összevissza hazudozik, ha éppen megfogalmaz egy állítást, de azt sem sűrűn. Te egy hazug, propagandista féreg vagy, a kis patkány fideszes főnöködnek hisztizzél, ha nem tetszik az, ami ezzel a melóval jár...:)
SystemError
@Pegero: Amúgy az idehányáson kívül akkor cáfolat van? :)
SystemError
@Pegero: Igazi fideszes patkány vagy! :) de látom már 2012-13 ban is ebből éltél, hogy patkány vagy...:)
SystemError
@Pegero: Valahogy elkussoltál...8 éve is ugyanezt nyomtad tartalom nélkül munkaidőben. Nem mondom oszlopos tagja vagy a team-nek..:) Amúgy emlékszem a nicked-re itt is régről. Csak akkor jöttél, ha a fidesz számára fontos esemény volt, tüntetés stb. Valahogy ezek nem életszerű dolgok igaz...?:) Jól fizetnek? :)
SystemError
@Pegero: Egy szavadat nem hiszem, de ha ez a tolószékes szöveg igaz is lenne, akkor sem értem mi köze ahhoz a hazug, senkiházi műsorhoz, amit itt előadsz...:) Szerintem egy tolószékes nem fogja kihangsújozni, hogy az, főleg nem akkor, amikor az érveknek ehhez semmi köze. Tudodd büszkeség és nem féregsék. menj el igazi tolószékesek közé, igaz nekik tényleg el van törve a gerincük, de mégis sokkal egyenesebb a tiednél féreg!
Aki Én
@Pegero: Figyelj te alsókategóriás suttyó propagandista. Nem szoktam a szánalmas linkjeidre kattintani, mert már ismerem a buta, megfutamodó, érvtelen, hazug fajtádat.
Szóval mitől kamu hír ez te tájékozatlan kretén?
SystemError
@Aki Én: Nyilván a féreg minden másról beszél már, mint a téma. Ezt tanulta a master képzésen, ahogy többi kretén is. @Pegero: Azzal is lebuksz amúgy, hogy érződnek az évek, a kifásult továbblépés és csak a propaganda, hogy semmibe nem mész bele, igazából magadra sem veszed, mert csipőből hazudozol. Egy hazugságon meg nincs mit önérzeteskedni mi patkány? :) Ezt csináljátok itt páran, de nem életszerű és az sem, hogy 4-5 ember vagy csak nick..:) pontosan ugyanolyan irracionális viselkedésvmintával van egy helyen. Nem mellesleg egymást szopkodva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.