2019. március elején a Fideszt támogató, a békemeneteket szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) rendezvényeire szóló meghívókon megjelent a Szerencsejáték Zrt. logója. A meghívók az úgynevezett Civil Akadémia rendezvényeire szóltak, amelyek nem nyilvánosak, regisztrációhoz kötöttek. Az előadásokon a jobboldali szubkultúra bejáratott arcai léptek fel, és többek között az Európai Unió romlottságáról meg a migránsokról szóltak. Az Átlátszó közadatigénylésben kérte ki a Szerencsejáték Zrt-től a támogatás részleteit. Erre érdemi választ nem kaptak, viszont az állami cég honlapjára felkerültek a 2018 végén és 2019 elején kiosztott támogatások. Ebből kiderül, hogy a Szerencsejáték tavaly novemberben 70 millió forintos szponzorácis szerződést kötött a CÖF alapítványával. Az Átlátszó újabb adatigénylést indított, ebben arra keresik a választ, miért és mire adták a pénzt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
"A szponzorálás két fél közötti üzleti kapcsolat, amelynek során az egyik fél pénzt, szolgáltatást vagy anyagi javakat bocsát rendelkezésre a másik félnek, aki/amely lehet egyén, szervezet vagy esemény, s aki/amely cserébe bizonyos jogokat, együttműködést, társulási lehetőséget nyújt, amik a szponzort kereskedelmi előnyökhöz juttatják." ???
advocat
Egy lehetőség. Kevesebb Szerencsejáték akármit kell venni. Mert ezt is mi fizetjük. De nem lehetne ezt a pénzt a nyereményalapba tenni?
Nessy
Ha jól értem, a "civil akadémia" előadásaira a civilek csak regisztrációval (előszűréssel) mehetnek!
Viszont lehet majd ingyen városnézést szervezni békemenet címén a híveknek Bivalyboconádról, , Lengyelországból, Erdélyből, Felvidékről, Kárpátaljáról.
namihami
Nem értem, mire kell itt adatigénylés? Hiszen azt már a hülye is tudhatja, miért kell a lóvé:: CSAK.
Nagy klasszikusunk Kiflicsücsökszenatorina után szabadon. Hányszor kell még elmagyarázni.
És a molinó se lett olcsóbb.
verőce21
Hetvenmillióval egem is megdobhatna most a Szerencsejáték Rt. Éppen kisegítene. Mindegyik hajómon van egy-egy kis javítani való. Legutóbb is csak "útközben" a csepeli szabadkikötőben tudtuk megbarkácsolni egyiken a vezetőülést.
namihami
Egyébiránt, a Szerencsejáték elég smucig volt. Az MVM ennek a hétszereséig volt csekonics. Igaz, az is a mienket osztogatja. De akkor is bőkezűbb volt szegény csóringer Békásokhoz.
Ha egyszer rászorulnak.
Sámannus
A tesvíreknek kell az agymosáshoz a suska, mert akkor gyorsan kiszáradnak mint a sivatag. Ezek olyanok mint a ribancok, ingyen b@szni sem hajlandók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.