Tavaly nyár óta minden európai titkosszolgálatnak tudnia kellett a Hasszán F. elleni körözésről, nem is önállóan fogták el a magyar hatóságok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Eddig semmi, az ilyen jellegű ügyekkel kapcsolatban nem mondtak igazat. Mindig a sántakutya-esetbe kerültek, ha a másik, harmadik, x-edik fél is megszólalt. Vagy módot adtak arra, hogy egyáltalán megszólalhasson.
Ez a módszer a pirosvonalon belüli felek esetén általában sikeres, hiszen fővárosi média zöme és a parasztmédia teljesen a kezükben van. A Marinénik és Pistabácsik általában se nem tudnak, se nem akarnak antifidesz-propagandához jutni.
A külfölddel már zűrösebb. Erről viszont csak a vájtfülüek szereznek tudomást. (lásd marinénik)
tudode
Semmi egyébről nem lehet szó, mint Ahmed H. helyett Hasszán F.-et tekergetik, más réppácsKÁJÁVAL verve a csalánKÁT!
.
Egzotikus egy KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN kúrmány kepeszkedése, miközben nem kis veszélyt jelentenek az országra, már ami ŐFÉNYESSÉGÉT illeti!
Eladott Ország
Ez csak a fidesz pankrációja, az EP választások előtt, hogy hülyítse, vakítsa a parasztot. A fidesz célközönségnek szól akik isszák a vezérkos szavait. uploads.disquscdn.com/images/509fa15da6cdb73453497aa05bfa461b0916092315bb5bb944aee57962f2447a.jpg?w=600&h=401
papa.49
Ugye milyen érdekes a pumpáshalász, meg likaspista szenvedése a bankkártyával, eljátszák a hülyét, ( jó tudjuk ez könnyen megy nekik) miközben semmi se igaz a dumájukból !!!
A másik meg ha tavaly nyár óta tudtak a fasziról miért kellett ennyit várni ???
Csak nem volt kicsike feladata itt felborítani azt viszonylagos nyugalmat ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.