Akinek az MTA és a CEU-botrányok után sem egyértelmű, mennyire tartja a NER a tudományt és a kultúrát, ajánljuk figyelmébe az Országos Széchényi Könyvtár sorsára. Életveszélyes, vagy egyáltalán nem működő liftek, alulfizetett dolgozók, lepusztult bútorok, rossz ablakok – nem épp ilyen dolgok szoktak eszébe jutni az embereknek a magyar kultúra egyik legfontosabb intézményéről, az Országos Széchényi Könyvtárról.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ez hír volt már az MTA botrány idején is, hogy "költözni?" fog a könyvtár, csak akkor gondolom, pont az MTA miatt nem kapott elég figyelmet ez a pár soros hír a könyvtárral kapcsolatban. Sportcsarnok lehet még ebből is.
Eladott Ország
A nemzet vejkója majd megveszi és szálloda lesz belőle. A könyvtárosok maradhatnának portásnak és londinernek.Kell egyáltalán Orbániának egy ilyen izé ... könyvtár? Persze a libsik ajvékolnak. Bezzeg a NER példaképe, Pol Pot, még tudta, hogy kell bánni a szemüveges értelmiséggel.Orbán és a kultúra nem fér meg a Várban. Túl nagy a kontraszt az arisztokrata Széchényiék és a csúti szaroscsizmás között, el kell azt tüntetni, amit azok létrehoztak
nevemnick
A probléma megoldására kérjük, hogy a KDNP keresse fel a lengyel katolikus egyház képviselőit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.