A magyar gazdaságfehérítő intézkedések az Európai Uniónak is mintául szolgálhatnak - közölte a Pénzügyminisztérium szombaton. A közleményben idézték Varga Mihály pénzügyminisztert, aki az Európai Unió pénzügyminisztereinek bukaresti tanácskozásán vett részt. Varga Mihály a közlemény szerint azt mondta, a magyar gazdaság teljesítményében fontos szerepet tölt be a növekedést támogató adórendszer, amelynek gazdaságfehérítő és vállalkozásbarát elemei mintaként szolgálhatnak más tagállamok számára is. A pénzügyminiszter elmondta, a magyar kormány álláspontja szerint az állami önrendelkezés része, hogy a tagországok saját gazdasági, társadalmi körülményeikhez igazíthassák hazai adószerkezetüket. Magyarországon a gazdaság fehérítése érdekében több hatékony intézkedés is megvalósult az elmúlt időszakban, például az online pénztárgépek, az online számlázás, az automaták adóhivatali bekötése, illetve az Elektronikus Közúti Áruforgalom-ellenőrző Rendszer.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Mióta hívják a korrupciót " gazdaság fehérítés"-nek? Varga elvtárs nem fél,hogy a mennyezet mindenestül a nyakába hull? Attól,mert a sógor koma jó barát kapja 3x-os túlárazással a megrendeléseket,az még nem fehér gazdaság.
tudode
Na az "dugna" be az EU-nak, ha PÉLDAKÉPE lehetne a NEMZET FŐKÖNYVELŐJÉNEK a hablaty!
.
Hol számolja el ŐcinkosKÁJA pl. azt, hogy Mészáros pajti bekerült a VILÁG LEGGAZDAGABBJAI közé hazai, és EU-s lóvéból, és a példaKÉP családjának "csupán" 4,4 milliárd krajcáros gazdagodását!
.
Az a NEMZETGAZDASÁGNAK vége, ha már a bukSZÁCSKA gondnokság alá helyezett őre is ÜLDÖZI a narancsködöt, messziről GYŰTT emBŐRkeként!
Commenter
Már fél lábbal kifelé vannak a Néppártból, de ők lennének a példa? A fekete gazdaság fenntartásában, gazdaságszürkítésben,igen.
cikicakk55
Mióta hívják a korrupciót " gazdaság fehérítés"-nek? Varga elvtárs nem fél,hogy a mennyezet mindenestül a nyakába hull? Attól,mert a sógor koma jó barát kapja 3x-os túlárazással a megrendeléseket,az még nem fehér gazdaság.
Nessy
Akkor tessen mondani, hogy lett a Puskás stadion ára immáron 190 milliárd, és még nincs kész?
Persze bekötötték a NAV-hoz a kávé automatákat, de a kaszinók tabuk.
Macskaszem
Európa három legkorruptabb országának egyike Magyarország, és van pofája gazdaságfehérítésről hazudozni. Mondjuk, a pofázáshoz csak pofa kell, az meg van neki (is).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.