Ráadásul másfél órát keringett a mentő a sérült kisfiúval, mert nem találtak megfelelő kórházat. Az asszony kisfia szúrt szemsérüléssel másfél órát utazott a mentőben, és a baleset után további 21 órát várt arra a vizsgálatra, amellyel kiderülhetett, mennyire komoly a sérülése. A két éves kisfiú olyan szerencsétlenül esett el egy bottal a kezében, hogy a faág megszúrta a szemét, ami erősen vérezni is kezdett. A mentő gyorsan kiért, a kocsit a mentésirányító az ügyeletes Bajcsy-Zsilinszky Kórházba irányította. Időközben azonban kiderült, hogy a Bajcsynak nincsenek eszközei gyerek altatásához, ezért a mentőt továbbküldték a Semmelweis Egyetem (SE) Szemklinikájára. Ám mielőtt odaértek volna, újabb telefonos huzavona kezdődött, a klinika jelezte a mentőnek, hogy mégsem fogadja a gyereket. „A mentős vitatkozott egy darabig az orvossal, majd a kocsit megállították, és tanakodtak, hogy akkor mi legyen” – idézte fel a Facebookon a kicsi anyja. Végül a mentőirányító diszpécser lépett...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@Shikari: 11:19 Nem kivánom Neked sem, hogy ilyen helyzetbe kerüljél 1x is, de azért:
A villám vágjon dauert a hajadba! Legyen 1 fogad, de az is fájjon! Az Isten csapkodjon arccal a betonba!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Horizont: Mert nem akarom, hogy felmérgeld magad.
tulipan
@Eriksson: Ne REMÉNYKEDJ! Miattad alígha! Jókat lehet inkább a butaságodon rötyögni !!! :))
csak úgy....
@Eriksson: a bús képü lovag? vagy a nagyképü?
Yoda69
@Horizont: orban kisunokaja nem fog igy jarni az garantalhato. Ebben az uram batyam vilagban amit orban kiepitett, csak a sleppnek ja a jo let. Ha orban kisunokajaval tortenne ilyesmi, helikopeteren, vagy kozpenzen fizetett magan jet-en vinnek Becsbe.
A fideSS szerint az atlag magyar csak dogoljon meg ott ahol van, ezert rohasztjak le az egeszsegugyet, ezert nincs gyogyszer peldaul a szivbetegeknek, es ezert emelik a nyugdijkorhatart 72 evre, mikozben a nyugdija erteke meg az inflaciot sem koveti.
Jol kifundaltak ezt orbanek. Hangzatosan a gyerek vallalasrol predikalnak, de kozben total az ellenkezojet cselekszik. A CSOK-ot is csak csokosok fogjak tudni felvenni.
Egyertelmuen ha orbanek meg regnalnak egy ujabb 10 evet, az a magyarsag kipusztulasahoz fog vezetni. Kiveve persze a sleppet, mert azok mar annyi vagyont osszelopkodtak, hogy tobb generacion at is nyugodtan szorhatjak a penzt.
Dr plágium
@dr. prédikátor: Nekem az egyik kiemelt kórházban végeztek egy vizsgálatot. 3 hónapig telefonáltam, leveleztem stb. nem kaptam meg a leletet. A végén elmentem egy neves prof. magán rendelésére 30000ft volt a 15 perces vizit díj. 2 hét múlva megműtöttek az egyik vidéki kórházban, azért nem kellett külön fizetnem, az orvos nem fogadta el a hálapénzt, de még a nővérek sem!. Mire haza jöttem megjött a lelet és az időpont!
kokopelli
@Dr plágium: ..erről írtam,hogy a Bécsi út másik végétől még nyugatabbra,felhívod a szakorvost,
és a telefont felvevő udvarias leányka megkérdezi,hogy... "délután tud jönni,vagy inkább holnap?"
...és ez nem a kivétel! Igaz,hogy nem ugatnak a a TV-kben a nagy sikerekről,hanem dolgoznak!
A te Daktari-d már megértette a lényeget,és az általános magyar "népi EÜ" hülyeségét!! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.