Az MSZP az a párt, amelyik még azt a fideszes szavazót sem nevezte patkánynak, amelyik valóban harapott. Ilyet mi soha nem tennénk, azt viszont nagyon furcsának találjuk, hogy egy ilyen rosszul sikerült mondat nagyobbat fut, mint bármelyik gyalázatos fideszes ügy: a Pócs-ügy, a feleségverés, a Simonka-ügy, az Elios-ügy – válaszolta az MSZP az Indexnek, amely azt kérdezte a párttól, lesz-e követkeménye annak, hogy a párt parlamenti képviselője, Bangóné Borbély Ildikó gyakorlatilag az összes Fidesz-szavazót lepatkányozta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igazi kettős-mérce! Mert nekik mindet szabad! Egy hasonló ócska propaganda trükk - jellemző, hogy az ellenzékinek nevezett sajtó velük ugat - néhány éve betámadták az egyik szoci politikus feleségét, mert egykori szépségkirálynő, modell és műsorvezető volt, most meg az lófogú idétlen luvnya az aRogáns Toncsi felesége egyre több reklámban mutogatja magát, de ez senkit sem zavar! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desir62
@Eladott Ország: Ezen az utolsó képen , nem a durbincs mutterja van?
Klubtag
Van egy olyan gyanúm, hogy a fideszes vezetők és azok szoros környezetébe tartozók viselt dolgai alapján - a hasonlat miatt - inkább a patkányoknak volna oka felháborodásra.
Aki Én
Na, de milyen emberek közt fut nagyobbat?
Egy jól szituált patkány most kikérné magának.
desir62
@durbincs: Agyatlan vagy.Nem nem jó, neked nincs agyad te tényleg zombi vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.