A Heteknek adott interjúban Deutsch Tamás azt mondta Jean-Claude Juncker álhírekkel kapcsolatos (már megcáfolt) visszavágásáról, hogy bizottsági elnökkel nem nagyon kell foglalkozni, mert „lejárt politikai lemez”, a néppárti politikus mára „az európai politika Gyurcsány Ferencévé vált”. Ahogy a DK elnökének sikerült elérnie, hogy saját országában több mint egy évtizede a legnépszerűtlenebb politikus, úgy "Junckernek ez a negatív rekord összeurópai szinten sikerült. Nehéz őt komolyan venni. "Van-e élet a Néppárton kívül?Deutsch szerint május 27-én reggel nyolcig nincs, a választások után kell megnézni, hogy elgondolásaik érvényesülnek-e, és ha nem, milyen más, B, C, D verzió lehetséges. "Addig viszont csak a Fidesz és csak a Néppárt. "

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Deutschnak nincs joga sem Jean Claude Juncknert sem Gyurcsány Ferencet minősíteni mert ők a politikai sárdobáláson és a folyamatos drogozáson helyett valamit politikusként is letettek már az az asztalra. Ellentétben tompikával akinek ideje lenne bocsánatot kérnie Juncknertől a plakátozásért, Gyurcsány Ferenctől pedig azért (is) mert a fidesz bérköpködői többször is leköpték a nyílt utcán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@durbincs: maga mit tol? A grazi koktélt?
Nessy
Édes jó fiam Tompika! Te ugyan csak a magyar politika szégyene vagy, de ahhoz képest nem kellene naponta orbitális baromságokat mondani!
Azért talán a képviselői fizetésed elbírna egy rendes borbély látogatást!
Bár, ezzel a fizimiskával bármelyik templom kapunál sok pénzt kereshetnél, mint szegény menekült!
tulipan
@durbincs: Hej, Te narancsos seggnynyaló, Félfarok, onnan a romány Ploestiből, a 20. emeletnyi mélységű, denevérszaros bányakecódból! Mond csak, Te már beajánlkoztál másoknál, mondjuk Salvaninál is ? azzal hogy "Szeretnéd" ?
tulipan
@durbincs: @durbincs: Hej, Te narancsos seggnynyaló, Félfarok, onnan a romány Ploestiből, a 20. emeletnyi mélységű, denevérszaros bányakecódból! Mond csak, Te már beajánlkoztál másoknál, mondjuk Salvaninál is ? azzal hogy "Szeretnéd" ?
tulipan
@durbincs: Hej, durbincs: Te narancsos seggnyaló, agyepedt Félfarok, ott a Ploestiben levő, 20 emelet mélységű, sötét denervérszaros bányakecódban, Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeseitekre, mocsok, neveletlen, pimaszul pampogva karattyoló, SEGGNYALÓ ROMÁN! Már az anyádat sem nevelték??? Csak a szopást tanította meg Neked?? ha esetleg szedsz valamit ? szedgggyé má', még többet! :))))
Jah, hogy még jó kis vérfertözés is van ? Ah, de jó kis narancsos sex-csoport-terápia is lehet nálatok ? Addig élvezzétek, amíg tudjátok, mert ez vár RÁTOK!!!
24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.