Magyarország a szárazföldön, Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter pedig a tengeren állította meg a migrációt – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Salvini "szöget vert a bevándorláspárti politikusok koporsójába", és Magyarország ugyan "kisebb szöggel", de szintén csatlakozott ehhez a "művelethez" – fogalmazott a kormányfő, miután előző nap Budapesten tárgyalt a Liga olasz kormánypárt vezetőjével.

Hozzátette: Salvini bebizonyította, hogy hazudnak a bevándorláspárti politikusok, amikor azt mondják, nem lehet megállítani a migrációt.

Orbán: Magyarország a szárazföldön, Salvini a tengeren állította meg a migrációt

Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Matteo Salvini olasz belügyminiszter, miniszterelnök-helyettes sajtótájékoztatót tart megbeszélésüket követően Budapesten, a Karmelita kolostorban 2019. május 2-án

Fotó, címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ráadásul amióta Matteo Salvini Olaszország belügyminisztere, és nem engedi be a bevándorlókat szállító hajókat, azok nem is indulnak el, így radikálisan lecsökkent a vízbe fulladt migránsok száma – jegyezte meg.

A rádióinterjúban szó volt Orbán Viktor május 13-ai washingtoni látogatásáról is, amelyről azt mondta: pénzről, migrációról és gazdaságról lesz szó a Donald Trump amerikai elnökkel folytatandó megbeszélésen.

(MTI)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Salvini "szöget vert a bevándorláspárti politikusok koporsójába", és Magyarország ugyan "kisebb szöggel", de szintén csatlakozott ehhez a "művelethez"
Senki nem mondhatja, hogy nincs fejlődés a szakoktatásban Salvini mellett a miniszterelnökünk is megszerezte a koporsókészítő szakmát, legalábbis kisebb szöget már ő is be tud verni bele!
Vitathatatlan a fejlődése, mert amikor sallert osztani ment Brüsszelbe, már ott fejlődött, mert disznóól takarítással fenyegette meg az itthon maradottakat pár nap ottlét után, most meg már szöget is be tud verni egyesek koporsójába!
36
Imádom a PC nélküli retorikát. És öröm látni a férfinak kinéző, valóban férfi politikusokat.
papa.49
Macskajancsite mit állítottál meg a gyagya kerítéseddel ??? Nem a kerítés végett nem jönnek, hanem azért mert a törökök, meg a görögök megállították valóban őket !!!
Mindig ,,idegen tollakkal,, szeretsz büszkélkedni de ez bizony cigány szokás !!!
Eladott Ország
Hogy a magyar kerítés valóban a népakaratot testesíti meg, vagy idővel egyszerűen a szívünkhoz nőtt, már nehéz lenne megmondani. Az viszont biztosan elmondható, hogy 8,5 milliárd forintba került, nem beszélve az ott parancsot teljesítő határőrök fizetéséről. A gond azonban az, hogy a menekültválságot nem Orbán, de még csak Salvini sem oldotta meg, sőt. Szeretnek persze erre hivatkozni, ez attól még viszont nem lesz igaz. Az olaszok esetében az „érdem” Marco Minniti egykori belügyminisztert illeti, aki a líbiai kormánnyal és a helyi törzsekkel egyeztetve csökkentette radikális mértékben az Olaszországba érkezők számát. Ha pedig a magyarországi helyzetről esik szó, sokan elfelejtik megemlíteni, hogy a menekülthullám 2016-ra mérséklődött, ami érdekes módon egybevág az EU és Törökország közötti megállapodás időpontjával. Ezt követően drasztikusan lecsökkent az EU felé a kontinens keleti részéről érkezők száma. Hogy a magyar határhoz melyik irányból érkeztek a menekültek 2015-ben? Igen, kitalálták, kelet felől. Kik is akkor Európa hősei?
Mindeközben zajlik a Budai Vár bevétele. Migránsok (törökök) híján Orbán janicsárjai végzik ezt a nemes, igen régi múltra visszatekintő feladatot. Az Országos Szécshényi Könyvtár is csomagolhat és nagy valószínűséggel ez a csomagolás végleges lesz. Bizonyára kell a hely az éhes elvtársaknak. Bónusz jó hír, hogy Rákay Philip is a Várnegyedbe cuccolt. Egy frissen felújított 60 négyzetméteres lakást sikerült megszereznie havi 36 ezer forint bérleti díjért.
tulipan
@1magyar: Ez a (másik) hülye scakk nem attól reszlet, hogí ugyanaz történhet, mint 900 éve a Jeruzsálemi Keresztény Királyság esetében? Csak neeeem, tán rossz ennek (IS) a lelkiismerete :))))
papa.49
@1magyar: Volt már ,,ilyen bátor olasz,, oszt lábánál fogva felakasztva végezte !!!
csak úgy....
Oszt gyüjtenek é már, ennek a kettönek szoborra? A hösök között a helyük ! :)
Orbán:" Magyarország a szárazföldön, Salvini a tengeren állította meg a migrációt"
tudode
Legkisebb gondja ENNEK a két jóbarátnak a migráncsok, annak tükrében, hogy az egyik hazácsKÁJÁT csízmányi tenger mossa, számtalan kikötővel, a másiknak pedig kisebb a határKÁJA, mint a répácsKÁJA!
.
Ni csak a különbSEGG:
.
uploads.disquscdn.com/images/0ae52ffe7537502e36a58defb13adea4f5195d2c22e13c886a72026113702ef2.jp
.
Hakapeszi, ha elhiszi!
csak úgy....
@kulabombaafityiszre: Föszerepben :Matteo Salvini
Szancso Panza: OV
bence
Úgy állította meg őket , hogy több tízezret jó pénzért beengedett !
csak úgy....
Szegény riogatós Bakondi et. meg mehet nyugdíjba?
csak úgy....
@Shikari: tudod tibi, talán ha nem te mondanád ,te kis fanatikus seggnyaló..., lihegö szájjal és nyalásra kész,lógó nyelvel. :)
desir62
@Shikari: Európa rémei a NÁCI GECIK.
SystemError
Mint valami szar zs kategóriás akció filmben!
tulipan
@Shikari: Ti, közutálatnak "örvendő", llliberálfasiszta degenerált gecik!!!
Clavigo
@Shikari: Te kretén...Örülj neki ,,hogy téged beengedtek...és alkalmaznak ,mint nemzethyy román köpőcsésze..Igyekezzél,,,szedd össze magad te román buziqrva... A mutterodat addig is karban tartja a családod szamara,,,Ne aggódjál te gyökér.
Lepényleső
...a levegőben pedig Putyin elvtárs,aki a polgári Maláj gépet tette utazás képtelenné,a rajta
utazókat szerencsétlenné?
tulipan
@Shikari: Nem sokáig ugattok már. Az utcán fognak leköpködni hiszen láható, hogy mennyire tompa , agyayagyú vagy.
Eladott Ország
@durbincs: A legújabb hír, hogy most Magyarország ura - koronázatlan királya - már vasutat is épít 750 milliárdért, ami csakis jó szakmai felkészültségének köszönhető. Akárcsak az, hogy árapasztót épít a Tiszára 26 milliárdért vagy komáromi Duna-hidat, szennyvíztisztító telepeket és árvízvédelmi létesítményeket, fedett uszodát Zalaegerszegen, jégcsarnokot Újpesten, Néprajzi Múzeumot és még sok mindent. De kurvára ért a vendéglátáshoz is, mert egy csomó szállodát és kempinget vett, ért a búzakeményítő gyártáshoz, amihez 30 milliárdért gyárat épít, az erőműüzemeltetéshez (Mátrai Erőmű), a banküzlethez (MKB Bank), a befeketéshez (Konzum Befektetési Alapkezelő), a rádiózáshoz (Part FM), a földműveléshez (6500 hektár föld), a borászathoz (8 borászati cég), a sportruházathoz (2Rule), az ingatlanüzlethez (több ingatlanos cég), a hulladékgazdálkodáshoz (Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Rendszer), az ásványvíztermeléshez (Vivienvíz Kft.), a szerencsejátékhoz (kaszinók és onlájn fogadás), a hűtés- és klímatechnikához, a tévézéshez (a hajdani Echo TV), a malomiparhoz (Aranka Malom Kft.), a sütőiparhoz (BIO-SÜTI Kft.), az autójavításhoz (Mészáros Autó Javító Kft.) az autókereskedelemhez (Mészáros M1 Autókereskedő Kft.), a futárszolgálathoz (Sprinter), a húsfeldolgozáshoz, a sertéstenyésztéshez, a kútfúráshoz – de talán nem érdemes folytatni az országos szakmajegyzék felsorolását. És akkor még csak a mészáros és andyvajna melléknevű bizniszekről beszéltünk, a garancsi melléknevűekről nem, és a többi ismeretlen melléknevűről pláne nem.
Eladott Ország
@durbincs: Nem ott hallottam,mert az Echo-Tv-t megtámadták a fidesztálibok.
memegenerator.hu/meme/durbincs-fidesztalib
tulipan
@durbincs: @durbincs: Na látod, Te Mócországi, szaros pofájú Halfarok, a Ploestibeli, denevérszaros és pisiszagú bányakecód mélyéről, ide picsogó,jó alaposan hitelkártyákkal kitömött, narancsos seggnyaló, ezt, részben a TE közreműködéseddel, meg is tette!
www.google.com/search?q=m%C3%A9mgy%C3...
Aki Én
Most akkor világvége van, vagy megállították?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.