- A romák is képesek arra, hogy hallassák hangjukat és össze tudnak fogni – fogalmazott a vezető.

Forrás: kisalfold.hu
Feltöltő: legcsavar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
unyit5
A cigárda, már régóta terrorkodik,működik ,míg a Magyar Gárda masíroz okszerűen.Észlelhető,hogy megint azt sejtetik a közvéleménnyel,hogy üldözve ,hogy el vannak nyomva,nincs munkájuk,és ilymódon lépéselőnyt szeretnének.Ahogy az egyik Célpont adásában mondta Losonczy Kata:"Itt nincsenek előítéletek,csak tapasztalatok vannak."
A cigárda,már hat évszázada terrorizálja Európát.Még egyszer:"Ösztönködök,tehát vagyok"
alband
Biztos egyszerűbb lesz csoportosan betörni,rabolni,gyilkolni.
Inkább írni,olvasni és nem utolsó sorban dolgozni kellene megtanulni nekik!
unyit5
Röviden:
Abban igaza van a Pádárnak,hogy vissza kellene adni a cigányok önbecslését,önérzetét.
Aki állandóan azt tapasztalja,hogy az általuk elkövetett bűnözés ad nekik identitástudatot,lelki harmóniát ,az szélsőségessé válik.Pontosan az a ciklámen,hogy nem az anyagi nélkülözés vezeti őket bűnelkövetésre,hanem:Hazamegy és előadja környezetében,hogy kiraboltam,megvertem egy magyar köcccccsögöt.
-Ha nem áll rendelkezésre magyar köccccsög,akkor kihívja a mentőket és őket kergetik meg ácsszekercével,húsbárddal.Nos ez van tisztelt cigárda alapítók!
nyirtass
Önbecsülését csak annak lehet vissza adni, aki akar is tenni pozitiv irányú tetteket, azért, hogy talpraálljon.
Erőszakkal talpra rángatni senkit nem lehet, mert minden erölködésünk ellenére ugyis vissza fekszik a trágyába és dagonyába. Ott érzi jól magát!!!
ballago987
Elégmár a gárdákbol a fekete ruhás állandoan vonulo még télen is parlagfüvet irtokbol a nyirségi diszpinty gárdábol most pedig a bagarol gárdábol.Tartsanak otthon rendet,neveljék a purdékat,gyözzék meg a többit többet ér dolgozni mint a segélyt várni majd a kocsákat feltölteni.
maxentius
@eberti: Hm! Lehet, hogy nem arra a találatodra várom Drazsé és társa gombfelvarrását amire Te? Mert ha a cigányozás=rasszizmus, akkor a magyarozás, vagy lefehérezés, esetleg parasztozás Drazsé Elvtárs és Tojásfejű sameszának minősítése szerint mi? Összejöhetne már egy olyan szemtől-szembe TV-s riportműsor, ahol ennek a két alaknak úgy teszik fel ezt a kérdést, hogy ne legyen módjuk mellébeszélni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.