Aki az MSZP-ben nem figyel BAZ megyére, az elveszett ember.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Vannak dolgok, amiket nem egészen értek!
1. Szinte semmi idő elég volt ahhoz, hogy leváltsák a városi kapitányt. A miniszter UTASÍTOTTA az országost, hogy váltsa le a városit.
2. Aztán az országos megértette a szöveget, javasolta a visszahelyezést, amit
3. a miniszter TUDOMÁSUL VETT, ha viszont nem történt jogsértés (aminek bizonyítéka a visszavétel), akkor
4. miért mégis a fenyítés?
Draskovics Úr volt pénzügyminiszter, menni kellett, volt felelősség (bocsánat: tárca nálküli) miniszter, mennie kellett, most pedig olyan utasítást adott, melynek helytelenségét beosztottja bizonyítja be. Javára legyen mondva, ezzel tartja állandó szinvonalát. Nem a legjobb szavazatgyűjtő tevékenység a jövő évi választások előtt. Ezt látnia kéne a főnökének és mindazon párttársainak is, akik jövőre ugyancsak parlamenti tagok szeretnének lenni!
Nickemhez híven a fentieket sine ira et studio írtam!
menasagh
A rendőrkapitány nem tett egyebet, csak kimondta a valóságot, amitől mindenkinek (kormány) libabőrös lesz a háta. Ha el akarják hitetni, hogy Magyarországon mindenki magyar és nincs cigány, akkor azt a sok cigány jellegű intézmény miért tartják fenn ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.