A CEU-n tartott előadást korunk sztártörténésze, Yuval Noah Harari. Előadásában egyszer sem ejtette ki Orbán nevét, bár a hallgatósága sokszor gondolhatta, róla beszél. Lehet pokol, lehet mennyország, és a kettő között bármi - jósolta 2050-re.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
"...diktatúra és polgárháború jöhet"
ez teljesen természetes, mert azok, aki a világot nemzetközivé akarják tenni, elkezdenek rágalmazni és uszítani.
CsipkeRózsa
Az uszítás nagymesterei Orbán Viktor és a fidesz-kdnp.
Nessy
Érdekes előadás lehetett! Sok igazság van benne! Érdekes, amikor egy nemzetközi csoport felfedez egy új, hatásos gyógyszert, egy fejlettebb technológiát, az internetet, modern kommunikációs eszközöket, akkor nem jut eszünkbe a "globalizáció" ellen hadakozni, hanem igyekszünk mi is felhasználni! Mint ahogy a mi eredményeinket is publikáljuk, és igyekszünk belőle anyagilag is gyarapodni. Másnak ugyanez a célja.
Mindig vannak haszonlesők, de ha emiatt megállna a fejlődés, mehetnénk vissza a fa tetejére, Viszont a gyűlölet, a kerítések, falak blokkolhatják ezt a folyamatot! Lehet arról ábrándozni, hogy "megállunk a saját lábunkon", de az egy ilyen kis ásványi anyagokban szegény, technológiában, iparban, mezőgazdaságban nem a toppon lévő országban nehéz lenne. Pláne, amikor még a működő ágazatokat is tönkretettük az elmúlt évek alatt az erőltetett centralizációval. Valamikor a tudás, kutatás volt az egyik leg exportképesebb "termékünk", azt épp most küldjük padlóra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.