Cseh Katalin már kedden részt vesz az ALDE ülésén. Fekete-Győr András Momentum-elnök azt mondta a pártvezetés keddi sajtótájékoztatóján, októberben újabb pofonokat vihetnek be Orbánnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 14:06

Az Origo-tól erednek a hazugságok, még Bayer Zsolt is arra hivatkozik blogjában.
Aki Én
@Shikari: Mondom én, hogy te vagy a beteg Zsóti a Bayer családból. Most kit akarsz meggyőzni az origós hazugságokkal? Naponta bukjátok a sajtópereket, miért gondolod, hogy nem számítottunk a Momentum sikerének másnapján a lejáratásra?
Mindenki ismeri a fideszes tolvaj-hazug tempót. Ezért van csak 1,7 millió (fele megfélemlített, megtévesztett szerencsétlen) szavazótok.
Qrva szar idő van, jöhetne már a nyár. Te is fázol?
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 14:14

Az Origo a fő lejárató és s..ggnyaló lap, abból élnek olyan jól, persze a mi pénzünkből. Nem fogják betiltani, mert nem azért találták ki.
Aki Én
@Shikari: Senkit. A többség érti magától is. Akit győzködni kell, azt elvesztettük.
dr. prédikátor
@Shikari: Nyikari cerkóf patkányivadék! Mondtam már hogy húzzál el a retkes románcigány kurva anyádba ,mert beverem a szaros ,gecis szádat!te szerencsétlen agyatlan fityma barom!!!
dr. prédikátor
@Shikari: Köcsög cerkóf patkány!!!Most vették ki a szádból a faszt???Bújj vissza anyádba , már jó kitágítottam!!!felébredtél ??? fosógém!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.