Egyre több antiszemita atrocitást észlel a Tett és Védelem Alapítvány, lépésre szánta el magát.

Az antiszemita atrocitások megelőzésére a Tett és Védelem Alapítvány (TEV) úgy döntött, egyfajta önszerveződő biztonsági szolgálatot hoz létre Budapesten, Belső-Erzsébetvárosban, az úgynevezett bulinegyedben – olvasható a Népszava szerdai számában.

A lapnak Szalai Kálmán, az alapítvány titkára azt mondta,

elejét akarja venni annak, hogy Magyarországra

importálják az észak- és nyugat-európai antiszemitizmus terjedő pestisét,

és mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy biztonsági szempontból

Budapest ne váljon olyan hellyé, mint némelyik nyugati nagyváros.

Az újság felidézte, nemrég A Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány kuratóriumi elnöke, Szabó György azt nyilatkozta a Népszava online felületén, hogy rendszeresen történnek verbális atrocitások a VII. kerületben. A szóbeli agressziót erősen ittas turisták követik el, angolul becsmérlik a zsidókat. Leginkább az ortodoxokat éri impulzus, mert ők viseletük alapján jól beazonosíthatók.

Önszerveződő biztonsági szolgálatot hoz létre egy zsidó szervezet a belvárosban

A biztonsági szolgálatról szóló elhatározás nem kizárólag Szabó György jelzései alapján született, de szerepet játszottak a folyamat felgyorsításában. Jelenleg a részletek kimunkálása folyik,

várják az önkéntesek jelentkezését.

A TEV-es szolgálat a tervek szerint együttműködik majd a rendvédelmi szervekkel – írja az újság.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(nepszava.hu)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
Ez mégis miben különbözik a Magyar Gárdától, vagy a Nemzeti Légiótól? Na megmondom én. A zászlóban... ;-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisGenyo2
Ez mégis miben különbözik a Magyar Gárdától, vagy a Nemzeti Légiótól? Na megmondom én. A zászlóban... ;-)
Gauntlet
Hát amíg Ben Fulfordék gerjesztik a cionista maffiáról a híreket, és a sok más hitű miatt, - nem csodálkozok :(
Rockxy
ezek a zsidók nácibbak mint a toró.
EladottOrszág
Ebben az országban a cigány is meg a zsidó is kétfelé húz!
Eladott Ország
@EladottOrszág: @Eladott__Ország: Azért a zsidó Sorost leantiszemitázni nem semmi duplagondol. Nem hiszem el, hogy ezt komolyan gondolják... szerintem jókat röhögnek egymás között, hogy "még erre sem kapták fel a fejüket azok a birkák" Tisóczki Flóra ifjú kereszténydemokrata matricát helyez el egy csillagos ház homlokzatán, egy olyan szervezetet megbélyegezve, amely a magyar kormány által befogadott menekültek integrációján dolgozik.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/06/matrica.jpeg
Ezek a fideszes nemzeti mélykeresztények hétről hétre arról beszélnek, hogy ha tehetnék ebben az országban már sokan nem vehetnének levegőt. Leírják, elmondják, hogy aki mást gondol, mint ők, annak a puszta létezése is tűrhetetlen. Egyre gyakrabban, egyre hangosabban vicsorogva. Úgyhogy bármennyire unalmas és közhelyes, ebből a mocsokból soha nem állunk talpra. De minden újabb kétharmaddal mélyebbre süllyedünk, aztán majd a hangos és érthető, viszkető tenyerű vélemény valóra válik. De ne legyen igazam.
Eladott Ország
Bár ahol a felcsúti mangalicatrágyából, semennyi piaci munka nélkül, megszámlálhatatlan ideológiai pávatánc és raklapnyi elrongyolt köpönyeg árán, a közpénzből élősködés nagyobb dicsőségére egyenesen a Várba vezet az út, ott már bármi is megtörténhet. Nem tudom, mennyire kapcsolódik ehhez a sokmilliárdos, történelmi értelemben több mint szimbolikus fejleményhez, de itt szükséges megemlíteni: a Horthy-korszak puritán adófizetői milliárdokkal és a felcsúti sufnijogász Várba költözésével leírható restaurációjának kevésbé napos oldalán Magyarországon 3 év alatt mintegy 10 ezer családot lakoltattak ki. Miközben a Családok Galádok évének NER-indulóját trombitálták az ország fülébe. Csókoltatom ennek örömére Novák Katalin családügyi női princípiumot, akivel olyan hatalmas karácsonyi édesbúscsöpögős interjút készített a csilliárdos propaganda, hogy abból lehetetlen volt kivagdosni a legjobb részeket. Az egész maga a tömény gyönyörűség, ha valakinek van ennyi ideje, tekintse meg bátran: youtu.be/P84y5iOQwDs
Ami egyeseknek a biztonságot, büszkeséget, jólétet, az összkomfortos habzsidőzsit, másoknak az utcára kerülést, a szétszakíttatást, az élet keserű, csattanó pofonját és a totális reménytelenséget jelenti. Szóval miközben a családügyi női princípium önmaga nagyszerűségétől megrészegülve patetikuskodik és nyálaskodik és tolja az üres szólamokat a család fantasztikusságáról, jegyezzünk meg azért egy apróságot: 2018 februárjában az Országgyűlésben a fideszes többség leszavazta azt a törvénymódosító javaslatot, amely megtiltotta volna, hogy a gyermekes családokat elhelyezés nélkül kilakoltassák. A lényeg, hogy a Novák famíliának remélhetőleg fasza volt a karácsonya és az államtitkárasszony döngetheti a mellét.
Eladot tország
@Eladott Ország: Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén. Nagy kár, hogy anyád nem a WC-re ült amikor megszülettél, mert akkor egyből a helyedre kerültél volna, te rohadt szarházi faszszopó gerinctelen patkány!
Aki Én
@EladottOrszág: @Eladot tország: @Eladott__Ország: Látom dolgozik a pártiroda :)

@Eladott Ország: Van irigyed bőven. Sokan szeretnének rád hasonlítani :)
Aki Én
@Eladot tország: ...húúú, ez nagyon férfias. ?? Ezt az evolúció dolgot most át kéne gondolni mindenkinek?!.
Ez tök olyan, mint a Durbincs szoftver :)
EladottOrszág
@Aki Én: Aki kapta, az érti! Ha te vagy a címzett, akkor neked szól! Akinek nem inge, ne vegye magára!
Eladott Ország
@EladottOrszág: @Eladott__Ország: @Eladot tország: Az lenne az isteni ajándék a Jézuskától, ha nem hozna, hanem vinne... van a egy listám, hogy kiket!
i.pinimg.com/originals/8b/a0/b3/8ba0b32767ce541d2521e1894aff94ea.jpg
A józan ész nem ajándék...
i.pinimg.com/originals/2d/61/20/2d61206997b0370f935769fad1fd11f8.jpg
EladottOrszág
@Eladott Ország: Már egy HSZ-en belül is ismétled önmagad?! Ajaj! Ez a tudathasadás...
Aki Én
@EladottOrszág: ...a régi Durbincsot akarom...
Csizmás Kond
...csak addig van gond amíg engedélyt kapnak a megalakulásra, utána akár kalasnyikovhangszeres egyesületre is átválthatnak...
Szerintem senkinek nem szabad megengedni a magánhadsereget, semmilyen célból.
Eladott Ország
@EladottOrszág: A Hozzászolás témája: "Önszerveződő biztonsági szolgálatot hoz létre egy zsidó szervezet a belvárosban"
Erre válaszoljál te szarházi fideszes f@szfej! Hogy b@zd szájba anyádat és az obánjugend haverjaidat!
uploads.disquscdn.com/images/d8b519ff3291f03c114415d6596ee80b0458883c1305a5ebba3b9a1b05edff8e.gif?w=600&h=180
hirhatar.com/wp-content/uploads/csak_a_fidesz.jpg
EladottOrszág
@Eladott Ország: Én megtettem! Te kötözködsz folyamatosan!
Eladott Ország
@EladottOrszág: Te szarházi fideszes mocsokláda egyetlen egy cikkbeli kérdésre nem válaszoltál csak a mocskolódsz b@zdmeg a fajtádat! Már a névválasztásod is utal, milyen rohadt gerinctelen féreg vagy! Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén. Nagy kár, hogy anyád nem a WC-re ült amikor megszülettél, mert akkor egyből a helyedre kerültél volna, te rohadt szarházi faszszopó fideszes gerinctelen patkány!
Aki Én
@EladottOrszág: Mindenképpen mérvadónak tekintem a véleményed :)
Szép ez a dal, de nem érzem magaménak, mert nekem rendben van a szerelmi életem és nincsenek öngyilkos hajlamaim, mert rendben van a személyiségem.
Gondolom azért egy láthatóan gondolkodni képes fórumozó nevét loptad, hogy úgy tűnjön, mintha te is gondolkodnál.
A fantáziádról egyenlőre ennyit.
EladottOrszág
@Eladott Ország: Dehogynem: tükröt tartottam neked!
EladottOrszág
@Aki Én: Nem érdekel a szerelmi életed, sem egyéb magánéleti dolgod! Kár, hogy nem értetted meg az üzenetet, amit a dal burkoltan közöl számodra!
A fantáziádról egyenlőre ennyit...
Aki Én
@Eladott Ország: Van egy-két arc (ez is feltehetően egy már korábbi új névvel), aki egyszerűen nem adja fel, hogy nála magasabb IQ-val rendelkező embereket eltérítsen a gondolkodástól. Már tényleg szánalmas és érthetetlen az erőlködésük. Tényleg olyan Fekete Lovagos a Gyalog-galoppból.

www.youtube.com/watch?v=DiKFV9Ka-GU
Aki Én
@EladottOrszág: A dal nem burkol semmit. Egy személyiségproblémákkal küzdő magánember szenvedéséről szól.
Nekm viszont ez jut eszembe rólatok és buta erőlködésetekről. Kitartást.
www.youtube.com/watch?v=DiKFV9Ka-GU
EladottOrszág
@Aki Én: Sajnálom, hogy nem érted! Ez a te gondod... KITARTÁST!
Aki Én
@Eladott_Ország: Látom, már nehezen tudod követni éppen melyik avatarban vagy :)
Eladott__Ország
@Aki Én: Te igen a tiéd?! Jekyll & Hyde...
EladottOrszág
@Eladott Ország: Unalmas panelok! Ez talán a cikk témájához tartozik?!
Eladott Ország
@EladottOrszág: A panelokat felső szintjeit le kell bontani, azért mert az ötödik emeleten nincs olyan meleg, mint a tizediken. Lásd Lúzárjankó szellemi jogásztoprongyot, a haza bölcsét! Tehát energetikai szempontból az ötlet addig jó, hogy nincs öt emelet, amit fűteni kell. De az ötemeletes panelház ötödik emeletén ugyanúgy meleg van télen-nyáron, mint egy tízemeletes panelház tizedik emeletén. A visszabontás ezen nem változtat.
b1.blog.hu/2017/06/04/panelvisszabontas_lazar_es_orban_egyutt_buktak_fizikabol
uploads.disquscdn.com/images/23d585e2f5dd7d0e4d1b667e6a805bd81029d0957f0d328a716df1e811208640.jpg?w=600&h=410
EladottOrszág
@Eladott Ország: MÉRNÖK ELVTÁRS! Ez igen, végre egy kis szakmai dolog! Eddigi propeller pályafutásod alatt eddig ez az egy hozzászólás színvonalban megközelíti a 100%-ot...
EladottOrszág
@Eladott Ország: Legyen tiéd az utolsó szó! Okos enged...
Eladott Ország
@EladottOrszág: Ismét Orbán Viktortól volt hangos a német közszolgálati tévé.
youtu.be/dj87r3DmJV8
Pálinkafőző Rézüst
Mivel a min.elnök(?) apai ágon oláh cigány, anyai ágon zsidó, így érthető... Tessenek továbbhaladni, nincs itten semmi látnivaló... No!
görbetükör
@KisGenyo2: Hogy miben különbözik, elárulom. Az egyik védekezik, a másik támad.
Egyébként nomen est omen.
wpym
@görbetükör: Ha zsidó, akkor miért kell védekeznie???
wpym
@görbetükör: Ez nem válasz a kérdésre.
EladottOrszág
@Eladott Ország: Kreatív vagy! Egyre jobban! Kívánok neked tartalmas nyugdíjas éveket! 101 legyen a vége!
görbetükör
@wpym: Miért, akit támadnak, annak nincs joga védekezni?
Ja, ha neked ez nem válasz, akkor még inkább érthető a védekezés módja!
EladottOrszág
@Eladott Ország: Igen... Nagyapámnak 4000 birkája volt, csak elvették a komcsik! Olyanok, mint te!!!
wpym
@görbetükör: Az a nemzetiségtől és a vallási hovatartozástól függ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.