A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint nem kell félni a Fidesznek a fővárosi önkormányzati választáson. A Kormányinfón arról is beszélt, a kormányközeli médiaalapítványban olyan lapok vannak, amelyek nem voltak balliberálisok, és sok közülük "falusi hírmondó". De szóba került a Strache-videó is, és a CEU-ügy is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Hány százalékos lesz a győzelem Gergely? Csakhogy tudjuk miheztartás végett. ocdn.eu/pulscms-transforms/1/ZgBktkqTURBXy8zM2IyYjk3Y2Y4NWI2Y2Y4Yjg5ZTkwNWMyM2EyZjBhZC5qcGVnkZMCzQMmAA
m.blog.hu/na/nadfedeles/image/hanyan_szavaznak_sztalin.jpg
Ideáig kit képviselt a fidesz? Na és a fatolvajok? Bizony, bizony jól képviseli őket. A Tiborc az első lopott fasorral megalapozta jövőjét, ma már 35 milliárdja van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Kicsik vagyunk az Unióhoz mérten kb. a mi létszámunk az Unió 1.7 -2 % NEM VAGYUNK FONTOSAK !!!
Commenter
@papa.49: ez egyre inkább így igaz hogy hiába játssza a csuti az agyát, nem vagyunk politikai szempontból fontosak már. Nem képezünk hasznos hidat Nyugat és Kelet között, csupán egy ide-oda billegő szétesőben levő palló vagyunk. Még beérhet Bulgária is bennünket. Amíg nem talál a Nyugat még nálunk is olcsóbb és talán jobb munkaerőt is addig gazdaságilag még kicsit "vagyunk". De ugyanaz a csoda egy kis országgal nem történik meg kétszer, pláne nem három évtizedben mérve. Mindjárt itt egy újabb évforduló: június 16. Semmit nem fog elindítani ez sem...abban biztos vagyok hogy szobor amit a Vértanúk teréről elvittek sehol sem lesz...
papa.49
@Commenter: Tedd hozzá aljas módon eltüntették a Nagy Imre szobrát !!!
Commenter
@papa.49: igazán bátran az éj leple alatt. Most műanyag csomagolásban vár a sorsára valahol...valamit írtak hogy hol de ez lehet valótlan info is. Nem cél a szobor felállítása sehol sem, ebben biztos vagyok.
papa.49
@Commenter: A fütyiszhez méltóan sumákban, az éj leple alatt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.