Magyarországon a családok és a gyermekek egészségének védelme kiemelten fontos, ezért kap nagy hangsúlyt a dohányzás visszaszorítása is - húzta alá az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára pénteken Balatonfüreden, a dohányzásmentes világnap alkalmából tartott rendezvényen. Horváth Ildikó hangsúlyozta, hogy a 2010 óta hozott intézkedések eredményeként 2017-re félmillióval szorult vissza a dohányosok száma, csak minden negyedik ember gyújt rá. Ehhez hozzájárult a nemdohányzók védelméről szóló törvény megalkotása, a dohányboltok számának csökkenése, valamint a dohánytermékek adótartalmának növelése - közölte az államtitkár. Nagy eredménynek nevezte, hogy 95 százalékban teljesül az az elvárás Magyarországon, hogy a munkahelyeken és a közösségi tereken nem terhelik a dohányosok a nemdohányzókat.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Bocsika!
.
A kúrmány üzengetett a fiataloknak is
.
www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo
.
Egyáltalán MI KÖZÜK a MÁS KÖZÉHEZ, ha a társadalom PIPÁSAN nézi a HOKIZSEBES őfőméltóSEGGESEKET!
Nessy
talán ennek a vehemenciának a fele is elég lenne a szállópor koncentráció csökkentésére, és a városok levegőjének javítására! Vagy ott nincs kit, mit, megadóztatni??? Az pártunknak és kormányunknak kerülne pénzbe, amire itthon nem jut!
Dr plágium
Nekem aztán ne üzengessen ez a törpehuszár.
papa.49
És a ,,láncdohányos,, emmi miniszter a bolondkasler ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.