Ez az átlagosnál is gyorsabb, még inkább körültekintő, nagyobb erőkkel történő eljárási lépéseket szolgálja.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Képzeljétek el akkor mi lenne ha nem ,,kiemelt,ügy lenne )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
CsipkeRózsa
Remélem a kiemelt üggyé nyilvánítás nem azt jelenti, hogy titkosítják?
papa.49
@CsipkeRózsa: A lényeget biztos nem fogják nyilvánosságra hozni a magyar hatóságok, legfeljebb a koreaiak !!!
RonaGyuri
Van ebben valami jelképszerű

Az igazi pótcselekvés is megérkezett a TEK-életes TEK-etlenkedés után

Érdekes hírrel szolgált a derék – egyébként sem a legautentikusabb szakmaiságáról elhíresült - legfőbb ügyészség a tegnapi nap folyamán: A derék PP, Polt Petyuska „a legfőbb ügyész a dél-koreai turistákat szállító hajó balesetét a kiemelt tárgyi súlyra és a nemzetközi összefüggésekre figyelemmel kiemelt üggyé nyilvánította.”.
Hát igen, valamit kellett tenni. Hpsz napok óta nem folyik más csak a jammerolás, meg annak ragozása, hogy miért nem. Már odáig jutottunk, hogy Dél-Koreából kellett ideutazni búvároknak, hogy történjék valami érdemi. Tudod Wazze ők más fajtájúak, rájuk nem olyan veszélyes a Duna!
A napokban már azon görcsöltek a derék TEK-etlen derék matyar illetékes NER-társak, hogy miért is nem szabad kiemelni a roncsot.
Most íme megszületett az ártunk és qurmányunk egész működésre jellemző megoldás ebben is. Ahogy az lenni szokott a derék Polteráj mentette a helyzetet. Ahogy a kínos egyértelmű blamázsok elsikálásánál (lásd Orbánék durva bűnügyei) lenni szokott.
Most megtették ami tőlük telik: KIEMELTÉK!!! Na nem a roncsot csak az ügyet!!! Amitől persze semmi sem oldódik meg, de pofázni lehet róla! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok