Fidesz-árvák, Európa-párti mérsékelt jobbosok: Pálinkás vezetésével zászlót bont a centrista értelmiség. Lebutított közbeszéd helyett normális közéletet akarnak, ahol nem bűn az ellenvélemény.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Shikari: azok? Hiszen ki se bújnak orbán seggéből?Maguk vallották be,hogy orbán pénzeli őket.

A fentiek kezdeményezése viszont reménytkeltő!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Shikari: A zsidó vallást is lehet igazolni, ilyen szempontból nincs különbség a valláshoz és a néphez tartozás között.
csak úgy....
@Shikari: ha te egyedül ennyire hülye,akkor egy kínai, ennyi erövel már miért ne lehetne zsidó ,ha van hozzá kedve ?
Eladott Ország
Miután minden Orbán körül forog, mindent ő csinált, (és fog csinálni - már dolgoznak rajta a történészek- pl. honfoglalás)
érdeklődve várom, melyik koporsóban lesz a 30. évfordulón. Ha rá hallgatnak, akkor az úgy vót, hogy gyakorlatilag és tényszerűen Orbán bontotta le a rendszert, se Horn Gyula, se Németh Miklós se senki más se nem volt jelen. Alakul ez. Persze azt eddig is tudtuk, hogy nem irigylésre méltó azoknak az élete, akik egyszer ebbe a kontraszelektált káderekkel kipárnázott körbe bekerültek. Ugyanis ebben az Orbán köré épülő világban a feltétlen tányérnyalás ab ovo kizárja az önálló gondolatok megfogalmazásának lehetőségét. Aki egyszer elköteleződött Orbán mellett, annak tudomásul kell vennie, hogy itt nem kell okosabbnak lenni, mint a főnök, a segg-, talp- és tányérnyalási teljesítmény viszi elébb a világot. Nem vagyunk megrökönyödve, hiszen nem Pálinkás az első, aki jobboldali-keresztény-konzervatív értelmiségiként szembehelyezkedett a központi ukázzal (Mellár, Jeszenszky, Bod Péter Ákos, Csaba László, hadd ne soroljam) és különvéleményt fogalmazott meg. Valamennyiükbe páros lábbal szállt bele a hatalom és csatolt verőlegényei, kegyvesztettekké váltak és velük törölték fel a félművelt tahók együttműködési rendszerének padlóját. Közös erővel el kel zavarni ezt a bűnöző és politikai prostituált rohadt, tróger bandát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.