Heves indulatokat gerjesztett a Budapestről kiebrudalni tervezett Magyar Természettudományi Múzeum (MTM) dolgozói körében a kormánynak az MTA- és a CEU-ügyhöz hasonló hozzáállása, amely szerint nem baj, ha a költözés miatt felmond az MTM összes muzeológusa, majd keresnek újakat. A kormány terveiről és hozzáállásáról a múzeum főigazgatója is szerette volna elmondani a véleményét, de megtiltották neki, hogy szóba álljon lapunkkal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Mit akar kezdeni a kormány az épülettel, amiért kitessékeli az embereket és a bemutatott tárgyakat onnan?

Mi az, hogy az Emmi megtiltja a válaszadás lehetőségét egy vezető dolgozótól?

Hol élünk???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Én nagyon utáltam mikor szétverték a mezőgazdaságot, meg a könnyű ipart, és vele együtt a szolgáltatói ipart is!!!
A Bod Péter Ákos is a számomra hiteltelen pont a taxis blokádban tanúsított magatartásáért, az örökös WC. re járásával !!! Amit tett a prof. kormány az volt az elindítója fidesz átalakulásának, mikor megkapták a Tiszti Kaszinó felét amit befektettek a kőbányákba, ahonnan utána jött a lé !!!
papa.49
@Commenter: Neki mivel tisztában volt az állapotával el se szabadott volna vállalni a ME. get !!!
Commenter
@papa.49: azt az agrárországot verték szét ami voltunk és ez csak a kezdet volt. BPÁ nyilván síkideig volt, mert tudta hogy már ott végük van, bárhogyan is végződik a blokád. A szocialisták tönkre verték őket abszolút többséggel.És ne felejtsd, a székház ügyből is antall mentette ki a fideszt az egyik bank segítségével ha jól emlékszem az FHB volt az. Már a Lendvay utcai székházügybe bele kellett volna bukniuk.Ömlik a pénz a kőbányáikból (is) ma is.
Commenter
@papa.49: Nem de senki nem volt még a szűkebb környezetében sem, nemhogy a politikaiban, aki azt mondta volna ezt nem teheti meg.Lett egy pártja, az ország második legfőbb méltósága lett ez a pökhendi, gőgös ember.Ő is csak rokonokkal és talpnyalókkal meg szélsőségesekkel vette magát körül.És elkezdte az ország lassú, de biztos tönkretételét...
Clavigo
@Shikari: Megjöttél,,hadibarom ?? Sikerült mindenkit lecummantanod Kőbányán ?
Clavigo
@Shikari: Jó reggelt baromarcú...Szolgálatba helyezted magadat,,seggarc ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.