Heves indulatokat gerjesztett a Budapestről kiebrudalni tervezett Magyar Természettudományi Múzeum (MTM) dolgozói körében a kormánynak az MTA- és a CEU-ügyhöz hasonló hozzáállása, amely szerint nem baj, ha a költözés miatt felmond az MTM összes muzeológusa, majd keresnek újakat. A kormány terveiről és hozzáállásáról a múzeum főigazgatója is szerette volna elmondani a véleményét, de megtiltották neki, hogy szóba álljon lapunkkal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Mit akar kezdeni a kormány az épülettel, amiért kitessékeli az embereket és a bemutatott tárgyakat onnan?

Mi az, hogy az Emmi megtiltja a válaszadás lehetőségét egy vezető dolgozótól?

Hol élünk???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Mit akar kezdeni a kormány az épülettel, amiért kitessékeli az embereket és a bemutatott tárgyakat onnan?

Mi az, hogy az Emmi megtiltja a válaszadás lehetőségét egy vezető dolgozótól?

Hol élünk???
dr. prédikátor
@CsipkeRózsa: Nem tudod hogy hol élünk??? Megsúgom: O R B A N I S Z T Á N B A N !!!
Clavigo
Mégis ,,,,mi történt volna,-,mi történik akkor,,ha a múzeum igazgató elmondja a véleményét a sajtónak ( hvg. ,,pl.) ???
tudode
Mentálisan beteg vezetéstől bunkók országában élünk! Már a lelki békét is megzavarják ezek a MAGAMUTOGATÓ zsibizők:
.
--- Negyedszerre sem válaszolt nekünk Orbán Viktor a kaotikus templomavatón
.
www.youtube.com/watch?v=hZtACrDkoiw
.
Be nem áll az etetője, de amikor válaszolnia/niuk kellene megkukulnak, mert elvesztették (tisztelet a kivételnek) a tisztességüket!
.
Egy időben szívesen fogadta, sőt felkínálkozott, de mióta BIRTOKON BELÜL VAN/nak rettegnek mint a tüzes vastól
.
A Story 2009-es konzervsztorikkal adta el Orbán Viktort és a feleségét
.
444.hu/2015/04/23/a-story-2009-es-konzervsztorikkal-adta-el-orban-viktort-es-a-feleseget
.
Felkínálta magát, megvettük, aztán a fejünkre nőttek ezek a ...!!!
Nessy
@CsipkeRózsa: Valószínűleg a Közszolgálati egyetem becenevű janicsárképzőt akarják bővíteni! Biztos kell nekik valami sportcsarnok. Tényleg teljesen tönkreteszik a tudományos életet! Fel sem fogják, milyen károkat okoznak, O.V. agymacskái! Tudomány, kultúra, nekik magas mint majomnak a zongora. Szerintük mindenki menjen meccsre vagy nézze a királyi tv műsorait!
Commenter
@CsipkeRózsa: majd Habony ex teremőr toboroz új munkaerőt...
Eladott Ország
Az a cél, hogy eltűnjön a muzeológus, könyvtáros. Mikor a II. világháború idején Churcill elé tették a brit költségvetést, látta, hogy ki van húzva a kultúrára, humán tudományokra fordítandó összeg, ő visszaadatta, azzal, ha azt elvonnák, mi lenne a különbség köztük és a nácik közt? Itt annyival a helyzet egyszerűbb, hogy már nem kell megteremteni a fasizmust.Vulgáris leszek, mint bayerzsóti: ez baz'meg a Vörös Khmer! Még nem hajtják a diplomásokat a földekre dolgozni, de majdnem.
Commenter
@Eladott Ország: felkészülhetnek a bölcsészkarok, most majd tényleg vége lesz az ún. "büfészakoknak" mint a régészet, a néprajzkutató, a művészettörténész, meg amúgy a szabad bölcsészetnek is lőttek. Kötelezővé tehetik ismét az orosz nyelvoktatást, és bevezethetik a kínait. A nyugati nyelvek közül egy lehet szabadon választható. Minden alternatív pedagógiai módszernek (Waldorf, öko, stb) is lőttek. A jogászképzést (mert jogászból is sok van) mikor kezdik ki? Vannak már diplomás közmunkások, és fizikai munkából élő diplomások.
Eladott Ország
@Commenter: A magyar kormány szerint nincs szükség arra, hogy bárki is beleszóljon a belügyeinkbe, ugyanis ha a magyarok hagyják azt, hogy szétlopják a pénzüket, akkor tulajdonképpen nincs is semmi gond. Mint kiderült, a kormány ismét nem hozza nyilvánosságra az Európa Tanács korrupcióellenes testülete, a GRECO által készített országértékelést. Magyarország mellett csak az Alexander Lukashenko által vezetett, Európa utolsó diktatúrájaként emlegetett Fehéroroszország tett ugyanígy. Tökéletes jele ez annak – amellett, hogy Magyarország az Európai Ügyészséghez sem kíván csatlakozni -, hogy a magyar kormány tökéletesen elégedett azzal, hogy nincs olyan szervezet, melynek lenne bármiféle beleszólása abba, hogy az Orbán-kormány hány millió eurót lop el évente. Az ő értelmezésük szerint nem is kell ezt közölni, hisz miért is érdekelheti ez a Soros Györgytől, valamint a migránsok hadától már amúgy is rettegő magyar állampolgárokat. Elég ha tudják, hogy a családok éve van, illetve a rezsicsökkentés tovább folytatódik. Van Erzsébet-utalvány is karácsonykor, a nyugdíjprémiumokról már nem is beszélve. Mit érdekli hát a kéményen csodálkozó kisembert a korrupció? Van neki jobb dolga is.
lampa laz
Sáskahad sem tud letarolni úgy egy vidéket mint orbán 9 év alatt az országot és még nincs vége...
Eladott Ország
@Shikari: Attól nem kell félned, el is mennek, fogy a magyar, nem lesz kitől lopni a fidesznek.
nevemnick
Lipták, ti húztok el nemsokára vadkelet felé.
Ebben biztosak lehettek.
papa.49
Itt semmi nem számít csak az amit a tökhülye csutitetű kitalál !!!
,,Muzeológus,, ugyan már majd a bandzsamarcsa válogat néhányat, az olyanokból mint ő maga !!!
Clavigo
@Shikari: Egyszer te is kiöregszel a köpőcsésze-szopóautómata beosztásból...Oszt el mehetsz haza a bánatos pich@ba..
Qqberci
@CsipkeRózsa: Hol élünk? Csutkányországban...
Commenter
@papa.49: Muzeológus, nem kell lenézni, volt aki a miniszterelnökségig is vitte már...sajnos
papa.49
@Commenter: Ártott is sokat az országnak !!!
Commenter
@papa.49: Mégis megünnepli, megünnepelteti most a csuti. Holott nem kellene. Ketten többet ártottak mint többen együttvéve. A mostani csuti és politikája, politikai "hitvallása" egyenes következménye antall lélkeben 15 millió magyar-os beszédének, valamint annak, hogy a csutit megtette politikai utódjának. Milyen az, ha egy politikus emlékére létrehozott intézetet a saját fiai vezetik?
papa.49
@Commenter: A kérdésre a válasz, NAGYON ÉRDEKES, ezt nálam szerecsen mosdatásnak hívják !!!
Commenter
@papa.49: majd most ő kap újabb szobrot, lehet épp a Vértanúk tere közelében? Felhajtás nélkül nem fog menni hiszen ő a rendszerváltás 30 éves évfordulójának Orbán által elfogadott arca. Pedig nem volt olyan sok jó miniszterelnökünk a XX. században, és szerintem antall nem tartozott közéjük.
papa.49
@Commenter: Nagyon felejthető volt az agonizálása !!!
Commenter
@papa.49: nem tudom. Szerintem sajnálatot váltott ki a pizsamás interjújával egy hatalmában megbukott egy egészségében megrokkant ember, akit a saját alelnöke árult el nyilvánosan. Bod Péter Ákos józansága mentette meg az akkori MDF-et a taxisblokád idején, és a volt KE hozzáállása. Ha belegondolsz antall és orbán is gnosztikus politikus: hatalmukat nem a néptől hanem Istentől eredeztették. Tehát aki ilyen az tökéletesnek véli magát és nem is hibázhat. Tökéletes a maga és a hívei szemében lehet de emberi az soha, pedig pont a pizsamás interjúval próbálták meg humanizálni antallt.
tulipan
Hja nem hajlandó a népség FELFOGNI és tudomásul venni!!!
"Németországban először a kommunistákért jöttek, s én nem emeltem szót, mert nem voltam kommunista. Aztán jöttek a zsidókért. s én nem szóltam, mert nem vagyok zsidó. Aztán a szakszervezetiekért jöttek, és én nem lévén szakszervezeti tag, hallgattam. Aztán jöttek a katolikusokért, és nem szólaltam föl, mert protestáns vagyok. Aztán eljöttek értem, és ekkorra már nem maradt, aki szóljon."
NIEMÖLLER, MARTIN (1892–1984, német protestáns lelkész)
tulipan
@CsipkeRózsa: Orbanisztán parancsuralmi rendszerében, immáron 9. éve!
papa.49
@Commenter: Én nagyon utáltam mikor szétverték a mezőgazdaságot, meg a könnyű ipart, és vele együtt a szolgáltatói ipart is!!!
A Bod Péter Ákos is a számomra hiteltelen pont a taxis blokádban tanúsított magatartásáért, az örökös WC. re járásával !!! Amit tett a prof. kormány az volt az elindítója fidesz átalakulásának, mikor megkapták a Tiszti Kaszinó felét amit befektettek a kőbányákba, ahonnan utána jött a lé !!!
papa.49
@Commenter: Neki mivel tisztában volt az állapotával el se szabadott volna vállalni a ME. get !!!
Commenter
@papa.49: azt az agrárországot verték szét ami voltunk és ez csak a kezdet volt. BPÁ nyilván síkideig volt, mert tudta hogy már ott végük van, bárhogyan is végződik a blokád. A szocialisták tönkre verték őket abszolút többséggel.És ne felejtsd, a székház ügyből is antall mentette ki a fideszt az egyik bank segítségével ha jól emlékszem az FHB volt az. Már a Lendvay utcai székházügybe bele kellett volna bukniuk.Ömlik a pénz a kőbányáikból (is) ma is.
Commenter
@papa.49: Nem de senki nem volt még a szűkebb környezetében sem, nemhogy a politikaiban, aki azt mondta volna ezt nem teheti meg.Lett egy pártja, az ország második legfőbb méltósága lett ez a pökhendi, gőgös ember.Ő is csak rokonokkal és talpnyalókkal meg szélsőségesekkel vette magát körül.És elkezdte az ország lassú, de biztos tönkretételét...
Clavigo
@Shikari: Megjöttél,,hadibarom ?? Sikerült mindenkit lecummantanod Kőbányán ?
Clavigo
@Shikari: Jó reggelt baromarcú...Szolgálatba helyezted magadat,,seggarc ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.