Elromlott a lift a kétszintes urológián, a javítás várhatóan két hetet vesz igénybe. Az RTL Híradó is járt az épületben: bár az épület csak kétszintes, az emeletek magasak és sok a lépcső. Az egyik kórházi dolgozó azt mondta, nincs más választás, a mentősöknek kell a betegeket cipelniük. A kórházban azt mondták, hogy a lift 3 napja romlott el, és azonnal egyeztettek a Mentőszolgálattal a járásképtelen betegek szállításában, nem ügyeletei időben pedig két beteghordó segít.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
painful
Kilenc (!) nappal ezelőtti hír: 444.hu/2019/05/30/gulyas-gergely-azzal-kampanyol-hogy-milyen-klasszul-nez-ki-a-janos-korhaz

A "három bölcsnek" igen csak sok dolga lesz, ha minden disszonanciát fel akarnak tárni a maguk mélységében.
Az ellenzéknek közösen kell felkészülnie, hogy mindent a vizsgálóbizottság elé tárjanak megtörve a fideszes hazugsággyár pávatáncát.
tudode
@papa.49: .
Ha visszavennék a zabravetyit, pótolná az államháztartási hiányt, ahogy a Papa főnyomózó mondta, félve, hogy nem meri:
.
--- A milliárdosok könnyű lebuktatásáról Sándor István (Papa) főnyomozó
.
www.youtube.com/watch?v=W7VOiJHbw9M&t=12s
.
Ezt Sándor István főnyomozó még az OLAJÜGYEK körül nyilatkozta, amit a főfejbej 80 évre titkosított!
papa.49
@tudode: Szerintem ő is szeretne megöregedni ...
tudode
@tudode: .
Ha visszagondol az ember, hogy micsoda nem is tudom minősíteni
.
www.youtube.com/watch?v=nssHJbt910g
.
Nem kispályások a pasik!
Commenter
@papa.49: olyan szövevényes már ez, és annyi mindent titkosítottak, meg a kormányülésekről se készülhet már hangfelvétel. Nem kell feltárni azt amit itt ezek csináltak a rombolásuk önmagáért beszél...És még mindig nem indult el a 7. cikkely szerinti eljárás? Nem volt elég a felfüggesztés? Várnak ezzel novemberig amikor is eldől hogy kiebrudalja-e őket végül a Néppárt...? Az idő is pénz. Az országnak is. Mire várnak?
verőce21
Régen írogatom már ide a blogba, hogy meg kell végre szüntetni 45-50 kórházat Magyarországon! Túl nagy teher és luxus, egy ilyen kis országnak 143 kórházat fenntartani az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.