Elromlott a lift a kétszintes urológián, a javítás várhatóan két hetet vesz igénybe. Az RTL Híradó is járt az épületben: bár az épület csak kétszintes, az emeletek magasak és sok a lépcső. Az egyik kórházi dolgozó azt mondta, nincs más választás, a mentősöknek kell a betegeket cipelniük. A kórházban azt mondták, hogy a lift 3 napja romlott el, és azonnal egyeztettek a Mentőszolgálattal a járásképtelen betegek szállításában, nem ügyeletei időben pedig két beteghordó segít.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Tudom én, hogy a magyar eü világszínvonalú, nyilván azért néz ki a képen a kórház lefotózott része úgy ahogy. Kinézhet így egy EU tagország kórháza 2019-ben? Ilyen és hasonló állapotú kórházakkal akar orbán a XXII. századba menetelni, ez az amit kínál? És ebbe a lepusztult, afrikai épületeket is megszégyenítő labirintus-kórházba öntenek majd csilliárdokat. Sem egészében, sem részlegesen nem lehet normális rendeltetésnek megfelelő módon felújítani.
papa.49
Bolondkasler is beállhat cipekedni !!!
Commenter
@papa.49: Cipekedni? Az túl jó neki. Egy falunyi ember élete szárad a lelkén, és ki tudja még mennyié, ha csak az OOIS közel 30 éves ténykedését veszem alapul. Addig gyalogoltatnám le fel a lépcsőn megkatéterezve (érezze a betegek fájdalmát) amíg bír mozogni, s közben mormolhatná a Miatyánkot.
simmering73
Láttam tegnap a riportot. Tiszta Észak Korea, ami az egészségügyben van. És nem sül ki a szemük a hatalombitorlóknak.
Commenter
@papa.49: Jobbat érdemelne?...nem hallani a hangját ez ügyben sem! Annyit sem bír mondani soha, hogy elnézést, sajnálom, igyekszünk megoldani...
tudode
Időnként érezzük a törődést, amikor belengetik a döntés, vagy milyen hozók a szuper kórházak építését, aztán kusti van az építésükről "is":
.
--- Kérdőjelek a szuperkórházak kialakítása körül
.
magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/kerdojelek-a-szuperkorhazak-kialakitasa-korul-3898571/
.
De hát EZEK vannak mint a befőtt, mert amikor bármely ápolt merészel megkeresni őket pl. amiatt, hogy 40 fokos melegben nincs melegviz, és sok minden, az a válasz érkezik, hogy NEM TARTOZIK A HATÁSKÖRÜKBE!
.
Még egy egyszerű hajlékot is folyamatosan kell karbantartani, akár lemondások árán is, mert ha nem egyszerre rohad le minden.
.
Az állampolgároknak kellene kiverni a balhét, nem úgy viselkedni, mint a társasházakban, hogy úgy az eü., mint minden szolgáltatás színvonala már a béka alfele alatt van!
.
Miközben KIEMELT ÁLLAMI BERUHÁZÁS a "csuti" betonteknői, amelyeknek fenntartását már ma is innen, onnan lopkovics!
papa.49
@tudode: Azok csak egy hiányzik a legfontosabb A PÉNZ !!!
Rockxy
igénybe köll venni a liftjavítószert.
Commenter
@papa.49: és mi van a szellemkórházzá lett Kútvölgyivel ami 2 éve amortizálódik? Hogy néznek ki a Merényi és a Szt. István és Szt. László Kórházak? A Heim Pál? Nem sorolom végig mert az ÁEK és a Szt. Imre kivételével szinte rettenetes állapotban van mindegyik. És a János kórház is súlyponti kórház!
tudode
@papa.49: .
Azért rájuk szakadhatna az ég összes áldása amiatt, hogy lehet már meg is haladta a félbilliót a "csuti" gyermekkori álmának a megvalósítása!
.
www.google.com/search?q=Stadion%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9s+k%C3%B6lts%C3%A9gei&oq=Stadion%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9s+k%C3%B6lts%C3%A9gei&aqs=chrome..69i57j33.13961j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Zusammen nem látható, de ebből a lóvéból már egy megyét lehetett volna megépíteni, a járulékos épületekkel együtt!
papa.49
@tudode: Meg tedd hozzá amit ő zsebelt be a strómanjain keresztül !!!
painful
Kilenc (!) nappal ezelőtti hír: 444.hu/2019/05/30/gulyas-gergely-azzal-kampanyol-hogy-milyen-klasszul-nez-ki-a-janos-korhaz

A "három bölcsnek" igen csak sok dolga lesz, ha minden disszonanciát fel akarnak tárni a maguk mélységében.
Az ellenzéknek közösen kell felkészülnie, hogy mindent a vizsgálóbizottság elé tárjanak megtörve a fideszes hazugsággyár pávatáncát.
tudode
@papa.49: .
Ha visszavennék a zabravetyit, pótolná az államháztartási hiányt, ahogy a Papa főnyomózó mondta, félve, hogy nem meri:
.
--- A milliárdosok könnyű lebuktatásáról Sándor István (Papa) főnyomozó
.
www.youtube.com/watch?v=W7VOiJHbw9M&t=12s
.
Ezt Sándor István főnyomozó még az OLAJÜGYEK körül nyilatkozta, amit a főfejbej 80 évre titkosított!
papa.49
@tudode: Szerintem ő is szeretne megöregedni ...
tudode
@tudode: .
Ha visszagondol az ember, hogy micsoda nem is tudom minősíteni
.
www.youtube.com/watch?v=nssHJbt910g
.
Nem kispályások a pasik!
Commenter
@papa.49: olyan szövevényes már ez, és annyi mindent titkosítottak, meg a kormányülésekről se készülhet már hangfelvétel. Nem kell feltárni azt amit itt ezek csináltak a rombolásuk önmagáért beszél...És még mindig nem indult el a 7. cikkely szerinti eljárás? Nem volt elég a felfüggesztés? Várnak ezzel novemberig amikor is eldől hogy kiebrudalja-e őket végül a Néppárt...? Az idő is pénz. Az országnak is. Mire várnak?
verőce21
Régen írogatom már ide a blogba, hogy meg kell végre szüntetni 45-50 kórházat Magyarországon! Túl nagy teher és luxus, egy ilyen kis országnak 143 kórházat fenntartani az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.