A magyarság erejét megtestesítő központot létesítene a szlovéniai magyar kisebbség számára a kormány, Szijjártó Péter tárcája már ki is választotta az ennek megfelelő ingatlant, amit (köz)pénzből vennének és újítanának fel számukra - derül ki a birtokunkba került kormányelőterjesztésből. Még a helyiek közt is volt, aki meglepődött az újabb bőkezű ajándékon, hiszen van egy megfelelő székhelyük, de a köztudottan Orbán elkötelezett hívének számító, helyi vezető egyenesen Budapestről érkezett a hírrel, hogy megint kapnak egy ingatlant.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ez már tényleg úgy költekezik, mint aki a sajátját pocsékolja, egyedül eldönti mi kell neki. Mi pedig mindent kifizetünk, nincs, aki megállítaná.
CsipkeRózsa
Születési évében is a saját kisugárzásához passzoló ingatlanban lakott.
Commenter
@CsipkeRózsa: Milyen kisugárzása van a magyaroknak jelenleg? A regnáló hívein kívül mimdenki pesszimista. Vonjanak be mindent odaát feketével az olcsóbb. Vagy narancs színűre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.