Legalábbis ezt állítja a Hír TV birtokába került levelében Szanyi Tibor, aki még mindig nem bírja megemészetni, hogy pártja nem őt küldi Brüsszelbe.

Egyesült a DK és az MSZP

Az MSZP alelnöke szerint a szocialisták EP-frakciójának magyar delegációját a Gyurcsány párt politikusa vezeti. A leköszönő EP-képviselő korábbi leveleiben is élesen bírálta pártja vezetőségét.

Az MSZP a DK-t gazdagítja egyetlen mandátumával az Európai Parlamentben – írja a Hír TV birtokába került levelében Szanyi Tibor. Az MSZP alelnöke a szocialisták vezetőségének címzett írásában választ vár arra, hogy pártja mikor és milyen formában döntött arról, hogy egyesül a DK képviselőcsoportjával. Szanyi rámutat: Európai parlament szocialista képviselőcsoportjában a magyar delegációt a DK-s Molnár Csaba vezeti majd.

A leköszönő EP-képviselő hozzáteszi: az európai választások és az új parlamenti ciklus kezdete között a régi és új képviselők együttesen tevékenykednek, azonban magyar delegációértekezletről őt nem értesítették.

A szocialista politikusnak ez már a harmadik írása a májusi EP-választás óta, amikor az MSZP és a Párbeszéd a közös listával mindössze egyetlen mandátumot szerzett. Szanyi Tibor eredetileg csak harmadikként szerepelt a listán, az eredmények fényében azonban újra akart tárgyalni a megszerzett mandátumról. Pártja viszont erre nem volt nyitott.

A politikus ezután kezdett levelezni.

Forrás: hirtv.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Óvakodj a sértett embertől. Rosszabb, mint az ellenség. Arról tudhatod, mire számíts, ez mosolyog és úgy szúr hátba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Eriksson: nem ő patkányozott!- ne keverd!!-mert igy születnek a városi legendák,és a hazugságok!
Eriksson
@kereső: Én pedig emlékszem Úlyheji patkányozására még videó is készült róla. Igaz, azt hamarosan visszavonták a nyilvánosságból, de ami történt az megtörtént. Kár tagadni.
Eladott Ország
Ez a műsor nem jött volna létre - ha megkapta volna az EP-tagságot. Drága az élet ha fiatalka a feleség, és van egy nemrégiben megszületett gyermek a családban. A Goj-motorosok várják a meghívást új pártjába. Ezt még értelmeznem kell, de amit a kapitány írt ahhoz innom kell előbb.
uploads.disquscdn.com/images/446187bff1dcd9e94462608b69c9df1c7ed3e5e5612b395c3bb0afc82d3fcd53.gif?w=600&h=271
kereső
@Eriksson: na akkor elő azt a kis szürkeállományt, mert Bangóné "patkányozott", nem Újhelyi.
kereső
@Eriksson: és miben nem volt igaza Ujhelyinek? "Csak" patkánykormányt mondott/irt-ami még kevés is jelzőnek erre a maffiára. Én nem mondanám kormánynak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.