Nem várt fordulat az MTA-vitában. Szexbulivádak egy hét másodperces, kissé siváran berendezett tetőtéri helyiségről készített videóra alapozva. Minden jelek szerint új, a szélesebb közvélemény számára is érthetőbb (érthetőbbé tett) szakaszába lépett az MTA-kutatóintézetek vs. kormány csata. „Kéj­bar­lang a Ma­gyar Tu­do­má­nyos Aka­dé­mia ku­ta­tó­in­té­ze­té­ben: Kik tud­ják a tit­kos kódot?” címmel közölt cikket a kormánykommunikáció kulcstémáit bulvároldalról bármikor előzékenyen támogató Ripost. A meg nem nevezett informátorra hivatkozó cikk azt állítja, hogy professzorok bonyolítanak alkalmi szexuális együttléteket az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetében (Sztaki) berendezett „kéjbarlangban”. A lap bizonyítékként egy hét másodperces videót is közöl: szív alakú ágy és jakuzzi látható egy tetőtéri lakásban. A Ripost szívós oknyomozó munkával kiderítette, hogy a Sztaki Lágymányosi utcai épületében vannak tetőtéri helyiségek is. Továbbá sejteti, hogy a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Na kedves fidesz, ezzel egy útolsó kommunista patkányokká váltatok. Ilyen még a rendszerváltás előtt sem volt, mert legalja... Szerintem elő kéne venni az afrikai útleveleket, kokót és prostikat intéző "üzletember" ügyét, aki "öngyilkos" lett a rendőrautóban, miközben egy életvidám és aduászokkal teli ember volt... Az valósabb ügynek tűnik nekem...és a halálával kapcsolatban vannak elképzeléseim, hogy még egy olajügyekkel ősszefüggésbe hozható nagy embernek is van hozzá köze..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@SystemError: Hanem te szeretnél beleszólni, a három agysejteddel, ugye?
SystemError
@verőce21: Bármilyen hihetetlen neked, de az egyik legnagyobb Magyar tulajdonú high tech cég xxxx elemzője vagyok. Szarok rá, hogy elhiszed vagy nem, de igen veled szemben biztosan! :)
SystemError
@verőce21: Ja és ennél valami ütősebb érvet hozzál fel, hogy miért is kell beleszólnia a suttyó politikának(pártpolitikától függetlenül) és kiszolgálóinak a tudományokba...
verőce21
@SystemError: (19:57) Ki nem sz@rja le?
Mellesleg, ha elemző vagy ennél szélesebb látókörűnek kellene lenned, mint bemutatsz...gondolom, azért nem a te elemzéseid a legütősebbek...legalábbis nem azokat használják az üzleti terveikhez! :)
verőce21
@SystemError: Olyan vagy, mint brókercégeknél mindig tartanak egy hülyét..., figyelik, hogy milyen irányban köt, és a többiek tudják, hogy ellenkező irányba kell játszani...:)
SystemError
@verőce21: Vezető rendszerelemző vagyok. Kutatás fejlesztés/gyártás alatt évi több tízmilliárdos forgalommal. Szóval, de azt használják pénzügyi és az ipar 4.0-ás gyártás monitorozásához is, amit én kitaláltam, bevezettem, integráltam a többi rendszerrel. Nem üzleti elemző vagyok, ők alattam vannak, de én vezettem be a vállalatirányítási rendszerünket is és tanítottam be őket..és én képeztem át őket BI rendszerek használatára is. A cég felét túdosok képzik, akik kreativítása a cég szellemi és áttételesen vagyoni tőkéje. Ha olyan bunkó, fasz módon állnánk hozzá, mint te vagy a kormány, akkor nem keletkezne szellemi termék, csak valami összeszerelő üzem lennénk... surmó, bunkó építkezési vállalkozós kiskirály műsorral..de az ilyen mentslitású vezetőket az ajtón sem engedjük be...:) Szóval ne verd magad, mert minden relatív..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.