Schiffer szemrebbenés nélkül reciklálja a populista-fasiszta-hőbörödött széljobb konteóit a "jól finanszírozott NGO-, média- és tudományos hálózatokról", és az „állítólagos ‘szabadságot’ és ‘demokráciát’ veszélyeztető patológiákról”, mint a szexizmus, a rasszizmus, a homofóbia és hasonlók, illetve a rezsimpropaganda kedvenc fordulatait az előző évtizedből, mint például hogy Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, kaviár-/álbaloldal és megint csak Gyurcsány.

Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Schiffer ki az ja egy olyan akibe az ember még a cipője orrát SE TÖRÖLNÉ ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Az istennek sem tudja megemészteni ez a kommunista család kisz-es fattya, h elvesztette Gyurcsánnyal szemben a Sukorró ügyet. Úgy kísérti ezt a barmot Fletó mint a Nyomorultak filmben Javert nyomozót Jean Valisan, remélem megöngyilkolja magát ez is a végén...
kereső
Nosza András, rajta gründolj még egy új!"ellenzéki" pártot, és mindazt a mocskot amit orbán megcsinált segits a fidessnek rákenni gyurcsányra. Ez a cél nem? Hogy lehet valaki ennyire elvakult, gerinctelen féreg mint te?
papa.49
Schiffer ki az ja egy olyan akibe az ember még a cipője orrát SE TÖRÖLNÉ ...
Commenter
@papa.49: ennek a grumpy cat kinézetű embernek elég sok dolga akadt az elmúlt években: kezdte a csuti védőügyvédjeként aztán bezöldült és létrehozott egy kamu zöldpártot ami szakadt. Emlékszem a legelején még Cserhalmi György is a nevét adta az lmp-hez aztán ő is csalódott mikor rájött hogy a párt mi is. Ami ma használható és emberi az lmp-ből az a Párbeszéd.
verőce21
A "populista jobboldal"? - Nem. Nem populista, populáris = azaz népszerű!
Ennek az ellentéte a népszerűtlen, mint a neoliberálisok, vagy lipsik! Akik haladónak tüntetik fel a devianciát, egyéniségnek a szubkultúrát és követendőnek az aberrációt!
papa.49
@Commenter: Az igen aljas húzása volt mikor a Velence tavi kaszinó beruházással kapcsolatban előadott!!!
Mivel akkoriban Pilishez közel Gombán éltünk, és elég sokat dolgoztam a pilisi embereknek (városi tévé stúdió, kat. templomba erősítők készítése, stb.) ismerem azokat a gyümölcsös táblákat amiket a Velence parti ingoványos telkekért adtak volna !!! Ezek almáskertek, cseresznyések, meggyesek voltak Pilistől a Nyáregyházi út mellett !!!
Commenter
@verőce21: Hordószónokká váltál kis herceg? Mi fog folyni? Patak vér? A populista itt azt jelenti hogy a népnek demagóg, megvalósíthatatlan de jól csengő ígéreteket tevő. (Köze nincs a néphez, vagy a népszerűséghez kivéve, ha "népszerűségét" a Századvég méri.) Pusztán önmaga népszerűsítésére, a hatalom lehetőleg kizárólagos megszerzésére törekszik. Illiberális, nem hisz a szabadságban. Korhadt, idejétmúlt, avitt, mindennek ellene van, ami korszerű modern és haladó szellemiségű.
verőce21
@Commenter: Ne nyilatkozzál a tudásodnak teljes hiányában!
Populáris = népszerű!
- mint pl. a Fidesz - ezt írtam.
Commenter
@verőce21: mert téged kiokított a róka? Vagy a kígyó? Maradj meg abban a boldog hitedben hogy a fidesz népszerű. Köztetek biztos az.
RonaGyuri
hogy valóban pont ez az 5 az első 5 az nembiztos, de a 10-ben majdnem biztos, hogy benne vannak! =))
Commenter
@kereső: nem kell neki új pártot alapítani. Szakasits dédunokájaként bátran támogathatja a fideszt mondjuk az MSZMP-n keresztül...
verőce21
@Commenter: Most is 52%-os többséget ért el...mi másra gondolhatnánk, mint rendkívüli népszerűségre, mi itten ketten veled ?
Commenter
@verőce21: Kit érdekel az évek óta elcsalt többségük? Rendkívüli népszerűségre vall az is,hogy már csak diktátorok és bűnözők állnak velük szóba...Inkább egészítsd ki a sort a következő szerinted! 5 legkártékonyabb politikussal, hogy legyen már egy ilyen libsi cikknél egy populista vélemény is...
verőce21
@Commenter: (19:21) Minek írnék még többet? Már az Orbán után következők is Karógerire emlékeztető figurák.
Az árulást követő pofáraesés a politikai credo-juk. :)
Commenter
@verőce21: Szóval szerinted a teljes ellenzék kártékony? Miért is? Vagy csak nem azt mondod, hogy Karácsony is van olyan kártékony, mint azok a cikkben akik orbán után következnek? Vannak ám olyanok is akiknek jutalom az árulás mint Szili Katalin neki az árulás után magas pozíció lett a jutalma...
kereső
@Commenter: 19:01, nem kis herceg- csak kishenceg.
verőce21
Hihetetlen az ellenzéki hülyék kínálata.
Commenter
@kereső: az avatarja az eredeti rajz. Én azért írtam Kis herceget..és nem utolsó sorban az avatarja nem csak az eredeti mesére, hanem Koncz Zsuzsa számára is emlékeztet...
kereső
@Commenter: Még amikor kezdtem a kommentelést a propin, közöltem vele, hogy ő nem lehet a kis herceg- mert ő mindaz NEM!, amit a kis herceg képvisel. Ezért lett kishenceg. / sokáig csak olvastam a hozzászólásokat/
Commenter
@kereső: a kis herceg mindent a szívével lát-és azon át is közelít meg. Semmilye sincs, csak a saját bolygója meg a rózsája. Meg a koravén bölcsessége. És nem érti a harácsolást, a kapzsiságot...és nem Verőce nem látja (vagy nem akarja látni) orbánban mindazt ami...narancsködön át lát, és csak a szemével.
papa.49
Az a ,,csodálatos 52 % eredmény,, is HAZUGSÁG NEM EGYÉB, az összes szavazó valamivel több mint fele ment szavazni, és annak az 52 % az bizony még jó ha 30 % is volt !!!
Csak a fütyisz számtanban van az hogy már a 1/3. is 2/3 !!!
Commenter
@papa.49: a passzív szavazók, a pártokból végleg kiábrándulók az is nagyon sok, de a határon túli szavazók miatt és a csalások miatt még velük együtt is kijönne a fideszes matek. Talán még a shikari által állandóan emlegetett 4/5-is... :(
papa.49
@Commenter: Ez csak úgy mehet ha nem lépik túl az összes szavazásra jogosult számát !!!
Így is szavaztak az ukránok, meg a szerbek levélben, meg személyesen is a határ magyar oldalán !!!
Retorzió nem fenyegette a csalókat !!!
Commenter
@papa.49: Nem,a retorzióval bennünket fenyegetett meg még tavaly. Elégtételt is vett. A rommá büntetett ellenzéken, az MTA-n, az eü-n (hagyja végképp szétrohadni) az oktatásügyön...és gátlástalanul építi tovább azt ami neki az álma, az országnak meg a lassú agóniája, és a rémálma.
kereső
@Commenter: és schiffernek ezzel semmiféle problémája nincs, mint ahogy sólyomnak és a többi ,orbánt a hatalomba segitő takonygerincűnek sem.Csak is és kizárólag gyurcsánnyal- a globális tőke "képviselőjével". Nem hajlandók belátni,pedig a napnál is világosabb, hogy a nemzethyeskedés ellenére orbán a tökéletes kiszolgálója a globális tőkének, és egy vad ultraliberális gazdaságpolitika megvalósitója-miközben félfeudális függőségeket hoz létre,nem csak a gazdaságban, hanem a társadalom minden területén.
Commenter
@kereső: schiffernek a cikkben szereplő öt emberrel tényleg nem volt és nincs is problémája. Ő a hatodik legkártékonyabb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.