A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

Azt M30-ason egy kamion műszaki mentése okoz a gondot a közlekedésben

A 6-os főúton, Mecseknádasd közelében a 169-es km-nél két személyautó ütközött össze. A helyszínelés idejére a fél útpályát lezárták.

Az M30-as autópályán – az M3-as autópálya felé –, a 4-es km-nél, egy korábban árokba borult kamion műszaki mentésén dolgoznak. A daruzási munkák miatt a leálló sávot tartják lezárva.

Az M7-es autópályán, a letenyei határátkelőnél megélénkült a Horvátországba tartó forgalom. Néhány száz méteres a kilépésre váró kocsisor.

Csákvár és Vértesboglár között az éjszakai esőzés nyomán nagy mennyiségű sár került a burkolatra, ezért a takarítási munka miatt a fél útpályát lezárták.

A Bagról Domonyba vezető út egy korábbi vihar során megrongálódott, ezért lezárták. Iklad felé lehet kerülni.

* * *

Az M0-s autóút keleti szakaszán, az M5-ös autópálya és a 4-es főúti csomópont között, a 32-es és a 40-es km között a már meglévő terelést átépítették. Az M3-as autópálya felé a belső sávot lezárták, a forgalom most a külső sávon és a szemközti oldal belső sávján halad. Az M1-es felé a külső- és a leállósávra terelik az autósokat.

Az M0-s autóúton lezárták a 6-os főúti kijáratot az M1-es autópálya felé tartó oldalon. Így az M5-ös felől érkezők a következő kijáratnál, az M6-os autópályánál hajthatnak csak le az autóútról. A terelőutat, az M6-os autópálya – 6-os főút útvonalon sárga táblák jelzik.

(Utinfom)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.