Útlevélért Érdig, személyiért Biharkeresztesig is el kell menni Budapestről. Tuzson Bence összehívta a kormányhivatalok vezetőit.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Amikor bürokráciát emlegetnek, az sosem vonatkozhat az ügyintéző emberekre. Igen nagy félreértés.
A bürokrácia a rossz szervezést jelenti. Ami akkor is ártalmas, ha túl sok a dolgozó.
De bürokrácia csökkentés nevében a dolgozói létszámot csökkenteni - ritka nagy marhaság. A hozzá nem értés csúcsa.
Mindig emlegetni kell ilyenkor Hofit:
"A szakértők közül kell párttagot választani és nem a párttagok közül "szakértőt".
Egy ország gebed bele, hogy az utóbbi a gyakorlat! :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Menekülnek a tűzoltók, a rendőrök, a tanárok, az óvodai-bölcsődei munkatársak, az önkormányzati alkalmazottak közül aki tud stb. Eközben a semmittevő ostoba államtitkárok, képviselők fizetése az egekben, ezermilliárdokat síbolnak túlárazott stadionokra, mexikói templomokra, a korrupt egyházakra, hokicsapatokra, focicsapatokra, meg Mészárosék jachtjára. Trágyadombbá alakították ezt a szerencsétlen országot.
papa.49
Sok mindent leírtatok, de amíg pl. május 2. a monori okmányirodában 8.30 leállt a rendszer, és csak 12.40 sikerült újra indítani, természetes a tumultus, de az nem természetes hogy a 14 munkahely közül csak 4 ÜZEMEL !!!
Eladott Ország
A legnagyobb foglalkoztatók listájának az első két helyén az állami tulajdonban lévő Magyar Posta és a MÁV áll, bár a Mészáros-birodalom, olyannyira felduzzadt a 2010-es kormányváltást követő években a felcsúti oligarcha cégbirodalma, hogy mára legalább 11 ezer alkalmazott függ tőle. Következésképpen ezektől várni az európai bérfelzárkózást a röhej kategóriába tartozik. Röviden:b@szhatjuk, nincs min csodálkozni. Kérdés ez meddig tartható fenn?!
Jozefina
Elvileg pár hónappal a lejárat előtt vannak bankok, akik postázzák az újat!!!
Miért nem lehet ezt megtenni útlevél, jogosítvány, stb. esetében is!!!???
Ugyanez a helyzet, ha bejelentem, hogy elveszett valamelyik személyi okmány, akkor miért nem tudnak azonnal postázni egy újat!!!
Arról már nem beszélve, hogy miért nincs egy plasztik káryán a személyigazolvány, a jogosítvány, az útlevél, az egészségbiztosítás!!!
papa.49
@Jozefina: Ettől még sokkal egyszerűbb lenne a SZEMÉLYI SZÁM használata ahhoz bármit hozzá lehet rendelni, a címet, a taj jogosultságot, végzettséget adószámot !!!
Na pont ezért bukott meg a MUTATVÁNY !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.