Vagy a tiéd! – mondhatná erre minden értelmesen gondolkodó, humánumát még nem elvesztett emberi lény Magyarországon Zsoltinak, de az értelemsen gondolkodó, humánumát még nem elvesztett emberi lények nem süllyednek arra a pronyó talpnyaló szintre, ahol Zsolti leledzik. Orbán Viktor egyik fő talpnyalója a minap értékelte a Momentum EP-ben folytatott kampányát. Így: "A Momentum nevű anarchista, újbalos dögpárt két újdonsült EP képviselőjéről van szó. Akik azzal büszkélkednek, hogyan próbálták megfúrni Járóka Líviát, az egész EP talán egyetlen cigány képviselőjét, aki minden energiáját a szegénység felszámolására, a szegények megsegítésére fordítja, csak azért, mert fideszes. Keresgélem a megfelelő szavakat, nem könnyű, de azt hiszem, megtaláltam: a kurva anyátokat! "

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Nem azt kell nézni ,mit mond ha nem hogy ki mondja.Ez egy hazug élősködő talpnyaló féreg,egyszer majd szájba veri valaki remélem.
www.youtube.com/watch?v=TjTI1OUxMX4
csak úgy....
@Commenter: látom,Neked sincs jó véleményed a fidesz hívökröl,mert ez lassan egy szekta,akik mindenkit hülyének néznek európában és mindenhol a világon,akik nem roggyantanak térdet viktornak! az utóbbi pár évben,sikerült a fidesznek elérni,hogy a magyarok, több mint 40% a,jobban fél a "migráncsoktól,mint az éhendögléstöl vagy az orvos,egészségügyi ellátottság hiányától...,gyakorlatilag a leges leg szegényebbek,szerencsétlenebbek.
ila51
ez a mosdatlan szájú mondhat bármit ...
Commenter
@csak úgy...: ez nem lassan ez már egy szekta. Kamupárt, orbán országos magánvállalkozása. A hívei olyan agymosottak, mint a Felházé, vagy a hit gyülekezetéé..
Borsodi
Remélem akiket most kurva anyázol még sok éven keresztül szarnak majd a sírodra te jellemtelen élősködő száj karatés.
www.youtube.com/watch?v=MAhYfHETKWc
Sámannus
Zsoltikám mától így becézem a farkamat is te véglény, a te helyed az anyád valagából a pottyantós budiban lett volna, most szebb lenne a világ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.