Mérlegelik, hogy a jogállamisági ügyeket elvonják Frans Timmermanstól. A lap bizottsági értesülésekre támaszkodó beszámolója szerint Ursula von der Leyen igyekszik csökkenteni a feszültséget Brüsszel és a visegrádi négyek (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) között, ezért mérlegelik, hogy a jogállamisági ügyeket elvonják Frans Timmermanstól és egy kelet-európai tagország által delegált uniós biztos feladatkörébe sorolják. Lehetséges jelöltként tartják számon Valdis Dombrovskist, a távozó Európai Bizottság egyik alelnökét. Az Új Egység (JV) nevű lettországi jobbközép párt politikusa az utóbbi öt évben az euró, a szociális párbeszéd, a pénzügyi stabilitás, a pénzügyi szolgáltatások és a tőkepiaci unió ügyeivel foglalkozott a bizottságban. A Süddeutsche Zeitung kiemelte, hogy a bizottság Frans Timmermans irányításával indított jogállamisági eljárást a lengyel és a magyar kormány tevékenységével kapcsolatban, ezért a holland szociáldemokrata politikus „nem éppen...

Forrás: demokrata.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Ursula von der Leyen mégis tartozik O1G-nek, aki marad az EPP-ben???
kereső
Javasolom dr. Trócsányi Lászlót, helyettesének- vagy kabinet vezetőjének Hidvégi Balázst. Kérem von Leyen asszonyt fontolja meg a javaslatomat. Azután az EP-az egész Eu kezdjen el imádkozni.Ja, és nyalják orbánnak fényesre mindannyian. Olyan 1938-as feeling van.
bencemacska
@kereső: ma, 16:31
Hasonló gondolataim támadtak nekem is.
Amikor a rádióban először hallottam a hírt, fake news-nak minősítettem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.