Először persze azt kellene tisztázni, mi is az a „keresztény szabadság”: eszik-e vagy isszák? De Orbán Viktor nem híve semmiféle tisztázásnak: ő a zagyválkodás nagymestere. Az őrülettel vegyült aljasság mindig új és új kifejezéseket ad Orbán szájába – most a „keresztény szabadság” volt soros. De persze sorosozott is…

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

161 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A XXI. században az a kérdés kinek a szájából vetődött fel ez a himalányi baromság!
.
Az más, hogy annak, aki sunyi módon ELFOGLALTA az országot, talán már csak a HIDAKAT nem kebeleztette be INTÉZŐIVEL (felcsútiul oligarhácsKÁK)!
.
A cuccolás nem is ügy, mivel azt KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN törvényesítve kommunizálták el.
.
Amire nem vetemedett egyetlen vezető sem a HONFOGLALÁS óta, azért lakolnia kell, azaz az
.
----- ALKOTMÁNYOS VÁLSÁG előidézéséért
.
www.orbanzona.com/category/alkotmanyos-valsag/
.
"""" 2012. január 1. óta a magyar államot megszállva tartja egy magát „Magyarország”-nak hazudó magánszervezet, amely a hatalmát azzal tudja fenntartani, hogy el tudja hitetni, hogy a törvényes magyar állam, törvényes magyar kormány és országgyűlés. A megszállás már nem hagyományos eszközökkel történik, hanem úgy, hogy a saját érvénytelen szabályaikat az általuk uralt Magyar Közlönyben közzétéve elhitetik az intézmények közalkalmazottjaival, hogy ezek a magyar állam érvényes és hatályos jogszabályai, így ezekkel a szabályokkal irányítják a közhivatalokat és fegyveres testületeket, rajtuk keresztül, az érvénytelen, jogszabálynak látszó szabályokat rákényszerítik a magyar állampolgárokra.
Ennek a látszatnak az erősítésére kiváló eszköz a választásnak hazudott színjáték, melyet egy nem is létező állam nevében ez a magyar állam látszatát keltő magánszervezet rendezi. Légy került a levesbe, ezért kitüremkedett az álca mögül a valóság, hogy a választási színjáték is irányított, az eredményt a szervezet pártnak álcázott vezetői az ellenzéki pártnak álcázott alacsonyabb szintű vezetőkkel karöltve rendezi, amelyben a rivalizálás is csak látszat, porhintés a demokráciát a több párt létezésével azonosító hívők számára."""
.
Mit is karatyol(t), lepipálva még a püspököt is ez a politikai senkiházi:
.
------ Orbán Viktor tanúságtétele
.
www.youtube.com/watch?v=RnMKDof5zlE
.
Sto eta Viktorovics!!! Úgy megbünteti, ha más nem, az Isten, hogy belegebed!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
tudod @verőce21: ,leszarom a világnézeted veled együtt de az érdekelne,hogy a szarságaidért,havonta mit fizet neked a fidesz,mert ingyen senki sem lehet ennyire hülye mint te meg a tibi...stb. kollégáitok...
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: (19:47) Aztán téged meg ki nem sz@r le itt, Hugyos-Szarzsák? - az állítólagos kötvényes-vizsgálataiddal együtt!
reagens
@Eladott Ország: Nem említettem még, vagy elfelejtetted, hogy amíg tahó paraszt módjára viselkedsz velem, nem beszélgetünk! Az elvtársaiddal társalogj így, azok biztos szeretik!
verőce21
Az egész világon látható, hogy a politikusok közül, majdhogynem senkinek sincs jövőbe tekintő elképzelése arról, merre tartson az emberiség.
Majdnem mindenhol retrográd nézetekkel találkozunk: "Tegyük ismét naggyá Amerikát!" amilyen nagy volt – nem tudom – az 50-es, 80-as években, valaha! - menjünk vissza oda!
Vagy Oroszországban, - száz évvel Lenin után Putyin alapvető jövőképéhez: térjünk vissza a cári birodalomhoz!
Izraelben is, a jelenlegi legnépszerűbb politikai vízió: "Építsük föl újra a templomot!" - Tehát menjünk vissza 2 000 évvel!
Ezért is nagy jelentőségű, nagyformátumú, hazánkon túlmutató, Orbán politikai programhirdetése, mert irányt mutat a keresztény népeknek, mi a helyes politikai gondolkodás, mi az előremutató irány, nekünk a keresztény világnak.

Ha a közelmúltban valamit eltoltunk, visszatérhetünk úgy egy időponthoz, mintha a városban eltévedve azt mondanánk: menjünk vissza oda, ahol biztonságban éreztem magam, és induljunk neki újból. Miért ne válna be?
Miért ne lehetne világunk továbbra is országokba szerveződött, amelyek mindegyike előtérbe helyezi magát?
Sok száz éven, sőt, évezreden keresztül a hazafiság elég jól működött. Persze, ez háborúkhoz stb. vezetett, de ne mindig a rosszat nézzük. Sok jó dolog is van a hazafiságban, az a tulajdonsága, hogy a sok ember törődik egymással, rokonszenvez egymással, közös tetteket hajtanak végre, és nem a jöttmentekre, vagy a bevándorlók szokásait kell figyelembe venni. Sőt egyes országokban, már áteszek a ló másik oldalára, a törvényeket is a bevándorlókra szabják. Ez megengedhetetlen! Egy ilyen rendszerben nincsenek összetartó erők, csak széthúzás és gettósodás. Nem lehet politikai cél a színes, tarka emberiség létrehozása.
Aki Én
@reagens: @verőce21: orbán VS libsik
Ennyit tudtok, ennyit láttok a világból. Szánalmasan buták és egysíkúak vagytok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.