A Pedagógusok Szakszervezete Országos Ifjúsági Tagozata akciójának hatására múlt héten egymás után tették közzé a pedagógusok, mennyit visznek haza minden hónapban. A nagy port kavart kampánnyal kapcsolatban megkerestük az Emberi Erőforrások Minisztériumát, és többek közt arról érdeklődtünk, terveznek-e valamilyen intézkedést a pedagógusfizetések növelése érdekében. Az Emmi válaszában többek közt azt írta:"Felhívjuk a Pedagógus Szakszervezet figyelmét, hogy a Gyurcsány-kormánnyal ellentétben, amely utcára tett több ezer pedagógust, elvett tőlük egy havi bért és sorozatosan vonta el az ágazattól a pénzt, a mostani kormány 2010 óta pótolja az oktatásban a pénzügyi forrásokat. "Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szerint „egy pályakezdő – egyetemi végzettséggel rendelkező – pedagógus a béremelés előtt 130 ezer forintot keresett, ma 203 ezer forintot vihet haza, míg egy 20 éve dolgozó – ugyancsak egyetemi végzettséggel rendelkező – pedagógus a béremelés előtt 173 ezer forintot keresett, ma...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@CsipkeRózsa: Majd egyeztetnek...oszt jó napot.
papa.49
Az emmis csak azt felejti el, hogy közben az árak több mint a duplájára emelkedtek !!!
De ugye így lehet LÁTVÁNYOSAN HAZUDNI BŐDÜLETES NAGYOT !!!
kereső
@CsipkeRózsa: ez a "gyurcsányozás" tiz év után nem snassz egy kicsit? Mi a qrva jó eget csinált az orbán kormány 9 és fél év alatt? Gyurcsány ennek fele idejéig volt miniszterelnök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.