.„A támadásokat elhárítjuk, ezekkel szemben megpróbáljuk megvédeni Magyarországot” – ezek a harcias szavak nem egy hadműveleti támaszponton hangzottak el, hanem Orbán Viktor szájából. A magyar miniszterelnök szombati tusványosi beszédében ugyanis levonta azt a következtetést, hogy az Európai Unióban az elmúlt öt évben „a gazdasági önsorsrontás útját járjuk”, ezért az eddigi magyarországi gazdasági eredményeket meg kell védeni. Be is jelentette, hogy az idei 13+1 pontba gyűjtött, gazdaságvédelmi akciótervnek elnevezett intézkedéscsomagot 2020-ban két újabb követi, egy tavasszal, és egy másik – ha szükséges – ősszel. Részleteket nem árult el. Ez nem is csoda, hiszen saját maga sem tudja még – fogalmazott a Népszava érdeklődésére Katona Tamás egyetemi tanár. Szerinte ez az egész ebben a formában csak blöff. A kormányfő jól érzékeli, hogy a jelenlegi, kétségtelenül az Európai Unió élmezőnyébe tartozó magyarországi makrogazdasági adatok már nem tarthatóak sokáig, hiszen negyedévről...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezt az országot tőled kéne megvédeni csutitetű !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@kereső: ma, 15:31; Tovább nyomorítják a lakosságot és a szociális kiadásokat.
papa.49
@kereső: Az elkészülése pillanatában már ELAVULT VOLT !!!
papa.49
Egy csomagra adnék pénzt a kevés nyugdíjamból, EZEKET MIND BECSOMAGOLNI, ÉS FELADNI VALAHOVÁ JÓ MESSZIRE, A VISSZATÉRÉS LEHETŐSÉGE NÉLKÜL !!!
tudode
Úgy tűnik, hogy némi, nemi GAZDASÁGÉLÉNKÍTÉSI vita folyik az MNB és a tökfejbej között, mert "csak" 13+1-es GAZDASÁGVÉDELMI izéje van a kúrmánynak, ezzel szemben már a kuszaszeműék sem adják a nevüket ehhez RENDSZERBE SZERVEZETT korrupciós "gazdaságpolitikának", vagy mi a pikulának, amely abból is kítűnik, hogy 180, és 330 pontos GAZDASÁGÉLÉNKÍTŐ "komolynak" tűnő programmal csúzlizzák ŐKELMÉT
.
www.mnb.hu/letoltes/versenykepessegi-program.pdf
.
www.mnb.hu/letoltes/mnb-180-pontja.pdf
.
Államháztartási ismeret nélkül "is" kiolvasható, hogy egy esetleges VILÁGVÁLSÁG úgy söpörné el ezt a jogilag is hibádzó országot, amelybe belegebedne az ország, mert NINCS MIT MEGVÉDENI!
kereső
@Qqberci: lehetséges, hogy az ő tudására és szakértelmére lesz szükség előbb-utóbb, mire ezt a disznóólat kiganajozza a következő kormány. Jobb lenne minél előbb, mert teljesen taccsra vág bennünket a sok-sok "akcióterv"! Inkább kormányoznának normálisan, de csak a pofa, no meg a plakát nagy tizedik éve.
kereső
És akkor egy gyöngyszem a pénteki magyar közölnyöből,A hir az, hogy a kormány 3,23 milliárddal támogatta meg az orosz/putyin bank Magyarországra költözését. Na meg ezen felül csurrant-cseppent még itt pár milliárdocska mindenféle nagyon fontos!!! dologra az átcsoportositás révén:
5 milliárd forintot adtak még kormányzati kommunikációra,
a sport népszerűsítésére közel 1 milliárd forintot,
versenysportra 834 milliót,
a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa által jóváhagyott fejlesztések 2,1 milliárdot,
a Normafa Park projekt 2,6 milliárdot kapott,
a Hungexpo fejlesztésre 4 milliárdot,
a turisztikai fejlesztésekre pedig 10 milliárdot csoportosítottak át.

Ez összesen több mint hatvan milliárd Ft. De honnan???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.