.„A támadásokat elhárítjuk, ezekkel szemben megpróbáljuk megvédeni Magyarországot” – ezek a harcias szavak nem egy hadműveleti támaszponton hangzottak el, hanem Orbán Viktor szájából. A magyar miniszterelnök szombati tusványosi beszédében ugyanis levonta azt a következtetést, hogy az Európai Unióban az elmúlt öt évben „a gazdasági önsorsrontás útját járjuk”, ezért az eddigi magyarországi gazdasági eredményeket meg kell védeni. Be is jelentette, hogy az idei 13+1 pontba gyűjtött, gazdaságvédelmi akciótervnek elnevezett intézkedéscsomagot 2020-ban két újabb követi, egy tavasszal, és egy másik – ha szükséges – ősszel. Részleteket nem árult el. Ez nem is csoda, hiszen saját maga sem tudja még – fogalmazott a Népszava érdeklődésére Katona Tamás egyetemi tanár. Szerinte ez az egész ebben a formában csak blöff. A kormányfő jól érzékeli, hogy a jelenlegi, kétségtelenül az Európai Unió élmezőnyébe tartozó magyarországi makrogazdasági adatok már nem tarthatóak sokáig, hiszen negyedévről...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezt az országot tőled kéne megvédeni csutitetű !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ezt az országot tőled kéne megvédeni csutitetű !!!
Eladott Ország
Az EU pontosan tisztában van vele, hogy mi a helyzet Magyarországon. Azt is pontosan tudja, hogy mekkora a korrupció, de nem tesz semmit. A német multikkal külön szerződéseket kötött OV, amit természetesen nem hoznak nyilvánosságra, így nem tudható, hogy mennyit kaszálnak a multik, de biztos eleget. Ne az EU-tól várjuk a segítséget. A cseheknél százezres tömeg tüntet a korrupció miatt, a románoknál elítélték és leváltották a bűnösöket. Mi meg azt tartjuk sikernek, hogy a 2 milliós Bp-en több mint 60 ezer ember részt vett az előválasztáson. Addig amíg az úgynevezett ellenzék egymást fikázza, amíg nincs összefogás, addig OV azt csinál amit akar. Ezek a gazemberek megfenyegettek mindenkit, aki nem áll be a rabszolgamenetbe. A szaros náci diktatúrájukat átkeresztelték keresztény szabadságra és most ezt fogják nyomni mindenhol. Az összes agy- és gerincnélküli bűnsegéd ezt fogja szajkózni. Dugjátok fel magatoknak a keresztény szabadságotokat, ezt csak a hozzátok hasonló hülyék veszik be. Majd vegyétek elő, és nézegessétek a börtönben. Mert ott a helyetek és oda is fogtok kerülni. Mert bűnözők vagytok. Egytől egyig.
advocat
Viktor már megint háborúzik! Esetleg ez ügyben jártas szakember???
advocat
És lesz rengeteg akcióterv! Éljen Rákosi, bocsánat Orbán et.! Örökké!
Nessy
@advocat: Éves terv, három éves terv . ötéves terv, tervkölcsön, békekölcsön. Sztahanov mozgalom, a kommunista szombat helyett keresztény szabadság vasárnap! Élmunkás kitüntetés helyett éltalpnyaló lovagkereszt, és közbeszerzés minden mennyiségben!
tudode
Az EU nem készült fel arra, hogy lesz egy olyan tagország, aki/amely egy FASZA GYEREKKEL képviselteti magát, aki időnként előkapja a répácsKÁJÁT, és megvédi az országot, megkönnyebbűlve miután lecsapolta a feleslegeSS feszÜLTseggét!!
.
2011 Soros elnöksége óta mást sem tesz, csak KIÁLLÍTJA a magyar miniszterelnök sipKÁJÁBAN:
.
----- Orbán Viktor válasza a médiatörvényt ért EP-képviselői kritikákra
.
www.youtube.com/watch?v=PrNgnC9RXig&t=188s
.
Hogy gondolja bárki egy SOROSS elnökről, hogy valami van, de nem az igázi az emeleten!
.
2018-ban ismét ráuszította az ország ŐFŐMÉLTÓSÁGÁT!
kereső
Osztán mi lesz a már elfogadott jövő évi költségvetéssel?Kuka?
Eladott Ország
@kereső: ma, 15:31; Tovább nyomorítják a lakosságot és a szociális kiadásokat.
papa.49
@kereső: Az elkészülése pillanatában már ELAVULT VOLT !!!
papa.49
Egy csomagra adnék pénzt a kevés nyugdíjamból, EZEKET MIND BECSOMAGOLNI, ÉS FELADNI VALAHOVÁ JÓ MESSZIRE, A VISSZATÉRÉS LEHETŐSÉGE NÉLKÜL !!!
tudode
Úgy tűnik, hogy némi, nemi GAZDASÁGÉLÉNKÍTÉSI vita folyik az MNB és a tökfejbej között, mert "csak" 13+1-es GAZDASÁGVÉDELMI izéje van a kúrmánynak, ezzel szemben már a kuszaszeműék sem adják a nevüket ehhez RENDSZERBE SZERVEZETT korrupciós "gazdaságpolitikának", vagy mi a pikulának, amely abból is kítűnik, hogy 180, és 330 pontos GAZDASÁGÉLÉNKÍTŐ "komolynak" tűnő programmal csúzlizzák ŐKELMÉT
.
www.mnb.hu/letoltes/versenykepessegi-program.pdf
.
www.mnb.hu/letoltes/mnb-180-pontja.pdf
.
Államháztartási ismeret nélkül "is" kiolvasható, hogy egy esetleges VILÁGVÁLSÁG úgy söpörné el ezt a jogilag is hibádzó országot, amelybe belegebedne az ország, mert NINCS MIT MEGVÉDENI!
kereső
@Qqberci: lehetséges, hogy az ő tudására és szakértelmére lesz szükség előbb-utóbb, mire ezt a disznóólat kiganajozza a következő kormány. Jobb lenne minél előbb, mert teljesen taccsra vág bennünket a sok-sok "akcióterv"! Inkább kormányoznának normálisan, de csak a pofa, no meg a plakát nagy tizedik éve.
kereső
És akkor egy gyöngyszem a pénteki magyar közölnyöből,A hir az, hogy a kormány 3,23 milliárddal támogatta meg az orosz/putyin bank Magyarországra költözését. Na meg ezen felül csurrant-cseppent még itt pár milliárdocska mindenféle nagyon fontos!!! dologra az átcsoportositás révén:
5 milliárd forintot adtak még kormányzati kommunikációra,
a sport népszerűsítésére közel 1 milliárd forintot,
versenysportra 834 milliót,
a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa által jóváhagyott fejlesztések 2,1 milliárdot,
a Normafa Park projekt 2,6 milliárdot kapott,
a Hungexpo fejlesztésre 4 milliárdot,
a turisztikai fejlesztésekre pedig 10 milliárdot csoportosítottak át.

Ez összesen több mint hatvan milliárd Ft. De honnan???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.