A balotaszállási nő nem értette, miért csinálnak az állatmentő aktivisták olyan nagy drámát a dologból. A kutyát azért büntette, mert korábban elmenekült a vihar elől.

Egy nő a kutyáját büntetésképpen a kocsija után kötve vonszolta kilométereken keresztül. Az állat kimúlt a kínzás következtében. A nő azt mondta a Blikk szerint a Mancs a kézben Kutyamentő Alapítvány helyszínre kiérkező aktivistájának, hogy

máskor is csinált már ilyet lóval, nem gondolta, hogy a kutyának baja lesz belőle, és hogy miért kéne ebből olyan nagy drámát csinálni.

Már lovat is húzott a kocsija után a kutyáját megkínzó nő

Többször el kellett magyarázni neki, hogy amit csinált, az bűncselekmény. Boncolást kértünk, mert tartok tőle, hogy a kutya még élt, amikor elföldelték

– mondta az állatvédő a lapnak.

A kutya három nappal korábban menekült el a vihar miatt, ezért büntette meg a gazdája. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság állatkínzás gyanúja miatt indított eljárást az asszony ellen. Őrizetbe azonban nem vették.

Cikk- és címlapkép: Pixabay (illusztráció)

(blikk.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Aki akarja,írja alá a petíciót, hogy a lehető legsúlyosabb büntetést kapja annak ellenére, hogy "valakinek" az anyósa!
https://www.peticiok.com/peticio_a_kutyajat_k...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mrfingusz
@görbetükör: akkor a polgival együtt kell elásni ! Ennyi !
advocat
"Ezek" azt hiszik,nekik mindent lehet? Mert a polgi anyósa (ha igaz)? Mert ez neki természetes? Vagy csak simán elmebeteg? Hogy lehet jogsija? Közveszélyes? Remélhető, hogy majd a bíró is így látja.
kishonda
@jesz: Ha elmebeteg, hogyan kaphat jogosítványt? Volna elképzelésem, hogy mivel lehetne leszoktatni ezeket - még embernek sem nevezném - a hasonló cselekményekről.
bence
@görbetükör: ! Már aláírtam ! Ez a legkevesebb amit tehetek ! De az biztos , hogy bárhol meglátom ezt a gyilkost , azt a találkozást nem köszöni meg !
Lepényleső
Na ilyennek magyarázd el az állatok szeretetét,megelőzően talán vedd magadhoz a machete-t?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.