Túl meleg van, túlságosan igénybe vannak véve a járművek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Egyáltalán mi szükség van erre a PLUSZ VÍZFEJRE AMI A BKK. ???
RonaGyuri
@papa.49: családi okok miatt! =))
s tudod család-barátok!
Commenter
@papa.49: rossz beruházások, más országok által kiselejtezett járművek, korszerűtlen utak, sínpályák, alulképzett, türelmetlen sofőrök, még türelmetlenebb utasok, pénzt elnyelő jegyautomaták, vagy már csak bankkártyát árusító jegyautomaták, a járműveken drágábban eladott ugyanolyan vonaljegy, koszos ülések, mindehhez képest drága jegyek, bérletek, durva ellenőrök, 40 éves átfestett folyamatosan lerohadó metrókocsik, nem működő vagy veszélyes mozgólépcsők, nem is sorolom tovább.Nem közlekedési szakember van a BKK élén sem.
papa.49
@RonaGyuri: Tudod ,,költői kérdés,, volt csupán a dávidkislány ott lett vezérigazgató először, igaz most meg múzeumigazgató MÚZEUM NÉLKÜL, persze a fizetés azért érkezik a semmi munkáért !!!
papa.49
@Commenter: Szerencsére már nem lakom a ,,nagyfaluban,, de átérzem a helyzeteket amit át kell élnetek !!!
Commenter
@papa.49: a Vitézy család sem járt rosszul az biztos. Zsófia még nem tért vissza a Hír TV-be elemzőnek most hogy visszavette a Fidesz?
Commenter
@papa.49: talán triviális a példa de a tömegközlekedésben látszik a legjobban az intolerancia, a gyűlölet. Ki az aki képes kilökni az ajtón a másik felszállót csak azért, mert neki rögtön kell a hely és meleg van, nem bírja bevárni a következő, pár percen belüli járatot sem? Van ilyen,, nem is egy. Ez van, sajnos
papa.49
@Commenter: Félfüllel hallottam valami olyant, hogy a médiamágnás eladta az érdekeltségeit, persze ez lehet rémhír is ellenörizni kell mi az igazság ...
Commenter
@papa.49: llyen hamar túladtak volna az összevont Hír és Echo TV-n?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.