Azt mondja, ideje eloszlatni pár félreértést a témában. 762 A Nemzeti Közszolgálati Egyetem honlapján jelent meg egy interjú Polt Péterrel Oktat és kutat is a legfőbb ügyész címmel. Az írás alapján Polt egyszerre oktat, kutat, ügyészkedik, egyáltalán, mint Midász király és egy óriás tintahal keveréke minden arannyá válik, amihez csak hozzáér, és baromi sok mindenhez ér hozzá egyszerre.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ez már az arrogancia és a retardáció olyan kombója, hogy még tőlük is sok(k)

Lassan mondom, hogy értsd: Polt Péter tudományos munkát végez

Már magában sem semmi, hogy „A Nemzeti Közszolgálati Egyetem honlapján jelent meg egy interjú Polt Péterrel Oktat és kutat is a legfőbb ügyész címmel. ”, de nem csak „oktat, kutat, ügyészkedik”, hanem – most kapaszkodj meg Wazze -: „monográfiát készít az Európai Ügyészségről, sőt már le is adta a kéziratot.”! Amiről így vall:
„A könyv, amelyről kérdezett, az egyik, számomra fontos kutatási terület feldolgozását jelenti. Az Európai Ügyészségről összefoglaló monográfia eddig nem jelent meg magyar nyelven, és az idegen nyelvű irodalom sem bővelkedik ilyenben. A célom az volt, hogy tudományos alapossággal járjam körbe azt a témát, amely nemcsak hogy alig ismert a magyar szakmai életben, hanem sok félreértés és téves információ is kering róla. Ebben a könyvben bemutatom azt az utat, amely a mostani európai tanácsi rendelethez vezetett, és megoldást, alternatívákat keresek azokra a problémákra is, amelyek megoldása elkerülhetetlen lesz az ez idő szerint jövőre esedékes hatálybalépést követően.”! =))
reagens
Ez a cikk az agresszív rosszindulat és a tehetségtelen butaság fogvicsorgató és tehetetlen bizonyítéka. Ez a mocskolódó kisebbség zsigeri gyűlöletét leplezi le.
RonaGyuri
@reagens: annyira buta vagy, hogy az már világít! =))
reagens
@RonaGyuri: Mondtam már, hogy agresszíven modortalan vagy és föld buta. Nem beszélgetünk.
papa.49
Ez a ,,KÍGYÓTEKINTETŰ POLPOT,, megint azzal foglalkozik amihez nincs is köze, volna elég téma amivel viszont NEKI KÉNE FOGLALKOZNIA ITTHON, csak azt meg leszarja !!!
advocat
Az asszony havi 5 millájához kell egy kis kiegészítés! És nem szégyenli magát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.