A 2006-os választások óta ugyanazt a programot képviselem – állítja Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, aki azt ígéri, szavazatvásárlás nem lesz, jövőre is Magyarország megújításának programjával kampányol majd.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
Nekem ez a mondat tetszik legjobban a cikkben közölt életrajzából:
'Tudatosan szakított a baloldal – kádárista hagyományokra épülő – lavírozó, egyensúlyozgató politikájával.'
Mintha az a nagy reformer, haladó, országépítő, előrevivő politikus lenne! Meg hogy ő mindig ugyanazt képviselte. Tudjuk, hogy mindennap mást mond. Amiben okos, hogy mindent meg tud magyarázni. MEg annak az ellenkezőjét is. Hát nincs senki abban a pártban, aki egy valódi vezető lenne tehetséggel, ötletekkel, öntudattal, önérzettel, felelősségtudattal, hozzáértéssel, valódi döntési képességgel? Ha egy ekkora pártban nincs ilyen, aki válthatná Gyurcsányt, akkor minek az a párt? Akkor az csak hiénák, talpnyalók gyülekezete. De ha van ilyen, akkor kérjük mutassa már meg magát!
masterboy
Nem lesz semmilyen trukk!!Miert,eddig volt???Nem lesz szavazatvasarlas...lari-fari,van ember aki ezt meg elhiszi?

@nanena: Hi.Lehet hogy van olyan vezeto,aki jobb lenne,de ezt Gyurcsany es holdudvara nem engedi.Ez a tortenet a hatalomrol,es a penzrol szol.A hienak es talpnyalok meg orulnek hogy ott lehetnek a husosfazek korul,eszuk agaban sincs ellent mondani.Ugyanis szellel szemben nem ajanlatos vizelni. : (
ugyeugye
nekem egy régi mese jutott eszembe: hüphüphüpp, Barbatrükk - mert komolyan már nem tudom venni, bármi t mond.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.