Koczka Tibor szerint a kormánypárt cserben hagyta a konzervatív szavazókat és a polgári értékeket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kigolyózott Szombathely fideszes alpolgármester nem vette komolyan a biblia intelmeit:
„Senki sem szolgálhat két úrnak, mert vagy az egyikhez ragaszkodik és a másikat megveti: nem szolgálhattok az Istennek és a mammonnak.” Mt.6,24
"Természettől fogva mindnyájan hajlandók vagyunk az igazi bizalmunkat a havi fizetésünkbe vetni, vagy a bankbetétkönyvünkbe: a pénzbe. Nem a pénz szolgál az embernek, hanem az ember a pénznek." Csak nem ezek a szavak jellemzik, a "konzervatív"? szavazókat és a polgári értékeket valló, tolvaj, bűnöző, politikai prostituált velejéig rohadt, korrupt fidesz bandát! Koczka Tibinek megjött az esze, ( reméljük nem csak azért mert eltávolították a vályútól) hála a Jóistennek későn érő ember típusa.
Nessy
A jelenlegi felállás szerint aki zsidózik, cigányozik azt nem zárják ki, sőt újra indítják polgármesternek.
Aki pátrunkat és kormányunkat meri kritizálni, azt azonnal kizárják a fideszből, sőt, ha lehetne még az élők sorából is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.