A vadállományt sehol sem veszélyezteti a jogszerű vadászat - hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az Országos Vadásznap és Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál szombati megnyitóján, a pákozd-sukorói arborétumban. A vadállományt az veszélyezteti, ha nincs pénz vadvédelemre, vadőrre - hangsúlyozta. Megjegyezve, ha van vadászat, ami a kiöregedett vadak kilövését helyezi a középpontba a fenntarthatóság és a trófea szempontjából is, akkor van pénz vadvédelemre, és a vadállomány fennmarad.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
-Zoli, volt már neked erekciód?
-Persze Zsoltikám.
-Nem, nem úgy értem... úgy igazán! Mert nővel ugye ne ugyanaz. De ha ráfogsz egy töltött fegyvert egy védtelen állatra... -Na az másmilyen.
-Tudom, az az igazán keresztényi!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
staro2
Komoly jellemhibára és elmebéli defektre utal, ha valaki aki ennyiszer égette meg magát ostoba szövegeivel, nem tudja, hogy mikor kell befogni a pofáját.
Eladott Ország
-Zoli, volt már neked erekciód?
-Persze Zsoltikám.
-Nem, nem úgy értem... úgy igazán! Mert nővel ugye ne ugyanaz. De ha ráfogsz egy töltött fegyvert egy védtelen állatra... -Na az másmilyen.
-Tudom, az az igazán keresztényi!
kokopelli
...ha a szerencsétlen állatgyilkosok Skandináviába utaznak,hogy helikopterből "gyilkoljanak",akkor elhigyjem
hogy egyenlő eséllyel küzdenek a felek! "Crokodile Dandee" kenguruja a fa mögött a csőretöltött flintával,az
volt az egyenlő esély!) 50m-ről elvesztetted volna az egyik "mogyoródat" Zsóti!...irány a gyermekkórus!! (;-))
kokopelli
@Eladott Ország: ..a Zsóti is szereti az állatokat! Mikor elintézi "hátulról" szegényt,halkan odasúgja:
-Hátha még főzni is tudtál volnal...
...oszt bumm!
Eladott Ország
Feléledt bennem a gyanú, hogy a teológia diplomás miniszterelnök helyettes, akiről nekem például fogalmam sincs, hogy mi a feladatköre, mit dolgozik, miért vállal felelősséget a havi több milliós - (2.870.000 Ft., ez persze csak az alapfizetés, erre jönnek az egyéb ilyen-olyan cullangok) fizetéséért – előbb fogja megszavazni az ember-kutya házasságot, mint a meleg párok ilyen jogát. Aztán pedig vidáman lődözget ártatlan madarakra, a szeretet jegyében.Semjén Zsolt, aki nem kóbor kutya, hanem egy túlfizetett kocavadász, ahelyett, hogy a legnagyobb gondja az, hogy miért is ne ihatna egy pohár sört (nyolc felessel) az a vadász, aki éppen nem lövöldözik, inkább azzal foglalkozhatna, hogy ne kerülhessenek kóbor kutyák sem az erdőbe, sem máshová, hogy ne lehessen bőven csörgedező pénzforrásként tekinteni az állatokra, ne lehessen szülőgépnek használni a kutyusokat, ne lehessen kínozni, agyonverni őket, hogy szabályozva legyen ez a terület, hogy ki lehessen szűrni a kamu-menhelyeket. A Semjén Zsolthoz hasonlóan nulla társadalmi hasznot hajtó, de legalább öntelt és ostoba megélhetési politikus havi eltartási költségéből igen sok menhelyet lehetne működtetni. Annak haszna és értelme is lenne, szemben a semmihez nem értő, de legalább nagyarcú pojácák indokolatlanul magas életszínvonalának közpénzből való finanszírozásával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.