A vadállományt sehol sem veszélyezteti a jogszerű vadászat - hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az Országos Vadásznap és Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál szombati megnyitóján, a pákozd-sukorói arborétumban. A vadállományt az veszélyezteti, ha nincs pénz vadvédelemre, vadőrre - hangsúlyozta. Megjegyezve, ha van vadászat, ami a kiöregedett vadak kilövését helyezi a középpontba a fenntarthatóság és a trófea szempontjából is, akkor van pénz vadvédelemre, és a vadállomány fennmarad.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
-Zoli, volt már neked erekciód?
-Persze Zsoltikám.
-Nem, nem úgy értem... úgy igazán! Mert nővel ugye ne ugyanaz. De ha ráfogsz egy töltött fegyvert egy védtelen állatra... -Na az másmilyen.
-Tudom, az az igazán keresztényi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
staro2
Komoly jellemhibára és elmebéli defektre utal, ha valaki aki ennyiszer égette meg magát ostoba szövegeivel, nem tudja, hogy mikor kell befogni a pofáját.
Eladott Ország
-Zoli, volt már neked erekciód?
-Persze Zsoltikám.
-Nem, nem úgy értem... úgy igazán! Mert nővel ugye ne ugyanaz. De ha ráfogsz egy töltött fegyvert egy védtelen állatra... -Na az másmilyen.
-Tudom, az az igazán keresztényi!
kokopelli
...ha a szerencsétlen állatgyilkosok Skandináviába utaznak,hogy helikopterből "gyilkoljanak",akkor elhigyjem
hogy egyenlő eséllyel küzdenek a felek! "Crokodile Dandee" kenguruja a fa mögött a csőretöltött flintával,az
volt az egyenlő esély!) 50m-ről elvesztetted volna az egyik "mogyoródat" Zsóti!...irány a gyermekkórus!! (;-))
kokopelli
@Eladott Ország: ..a Zsóti is szereti az állatokat! Mikor elintézi "hátulról" szegényt,halkan odasúgja:
-Hátha még főzni is tudtál volnal...
...oszt bumm!
Eladott Ország
Feléledt bennem a gyanú, hogy a teológia diplomás miniszterelnök helyettes, akiről nekem például fogalmam sincs, hogy mi a feladatköre, mit dolgozik, miért vállal felelősséget a havi több milliós - (2.870.000 Ft., ez persze csak az alapfizetés, erre jönnek az egyéb ilyen-olyan cullangok) fizetéséért – előbb fogja megszavazni az ember-kutya házasságot, mint a meleg párok ilyen jogát. Aztán pedig vidáman lődözget ártatlan madarakra, a szeretet jegyében.Semjén Zsolt, aki nem kóbor kutya, hanem egy túlfizetett kocavadász, ahelyett, hogy a legnagyobb gondja az, hogy miért is ne ihatna egy pohár sört (nyolc felessel) az a vadász, aki éppen nem lövöldözik, inkább azzal foglalkozhatna, hogy ne kerülhessenek kóbor kutyák sem az erdőbe, sem máshová, hogy ne lehessen bőven csörgedező pénzforrásként tekinteni az állatokra, ne lehessen szülőgépnek használni a kutyusokat, ne lehessen kínozni, agyonverni őket, hogy szabályozva legyen ez a terület, hogy ki lehessen szűrni a kamu-menhelyeket. A Semjén Zsolthoz hasonlóan nulla társadalmi hasznot hajtó, de legalább öntelt és ostoba megélhetési politikus havi eltartási költségéből igen sok menhelyet lehetne működtetni. Annak haszna és értelme is lenne, szemben a semmihez nem értő, de legalább nagyarcú pojácák indokolatlanul magas életszínvonalának közpénzből való finanszírozásával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.