A magyar főváros egész biztosan nem rendez nyári olimpiát 2032-ben, erre 2036-ban vagy 2040-ben lehet esély. Többek között erről beszélt Fürjes Balázs, a pénteken elkezdődött World Urban Games szervezőbizottságának elnöke azon a konferencián, amelynek témája Budapest globális sport fővárosi stratégiája volt a következő tizenöt évben. "Hiszünk abban, hogy Budapest Londonnal, Párizzsal, Moszkvával és Berlinnel egyetemben már most a legjelentősebb sportfővárosok között van, így a 2030-ig szóló stratégiánk egyértelmű célja, hogy megszilárdítsuk helyünket a képzeletbeli dobogón - jelentette ki. "Mindenki tudja, hogy a 2024-es pályázatunkkal mi történt - hangsúlyozta Fürjes. - Az olimpia fantasztikus dolog, de nem tudok választ adni arra, hogy valaha átélhetjük-e ezt az érzést itthon. Egyelőre nem szerepel napirenden a téma, de reálisan leghamarabb 2036-ra vagy 2040-ra pályázhatunk, ez pedig már egy következő generáció eseménye lesz.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Kár,hogy nem lesz...Hiányzik,,mint egy falat szar,,kb.
verőce21
Kár. De így legalább több, szebb stadiont lehet addig építeni! :)
namihami
Meg kell a szívnek szakadni...
Az Orbán-klikk attól még a pénzénél marad, hiszen a teljesen felesleges létesítmények azért még fel fognak épülni. A haza nagyobb dicsőségére és a kör még annál is nagyobb hasznára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.