A Fidesz és a KDNP szövetsége a magyar és az Európai Unió történetének legsikeresebb konstrukciója - mondta el Semjén Zsolt a Fidesz XXVIII. kongresszusán. Semjén Zsolt kiemelte, 75 éve alapították meg a KDNP-t Szálasival szemben a náci megszállás ellen, majd folytatta a harcot a Rákosival szemben a szovjet megszállás ellen. Keresztényként tudták, hogy a faji és az osztályszocializmus embertelen istentelen és neo pogány. Elmondta, a pért vezetői soha nem lettek kollaboránsok, majd rendszerváltó párt lett a KDNP és kitartó szövetséges minden Orbán-kormányban. Kiemelte, ez a kormány Európa legkereszténydemokratább kormánya. A Fidesz és a KDNP szövetsége a magyar és az Európai Unió történetének legsikeresebb konstrukciója, hiszen 2006 óta mindvégig abszolút többsége van. Úgy fogalmazott, a Fidesz és a KDNP szövetsége értékszövetség a keresztény civilizáció védelmének, a nemzeti elkötelezettség megvalósításának és a polgári értékek értékközössége, emberi minőség, bajtársi hűség.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@reagens: Leszívhatnád ezt a keresztényszájszagú Majmot...( is ).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Tömjén zsócó!!! Megbaszod te a retkes kurva anyádat te patkány!!!Akkor vagytok ti keresztények amikor én muszlim!!! Ti egy rohadt mocskos geci patkány tolvaj banda vagytok!!!
dr. prédikátor
@reage ns: Nyikari cerkóf!!! Leszoptad már a tömjén zsocót??? Vagy még mindig anyádat baszod?? Tetves román geci bozgor!!!
kokopelli
@dr. prédikátor: már az eredeti nevén mint "shikari" Szlovákiából! Egy itteni kommentelő hívta fel a figyel-
memet (privátban) egy szlovákok által használt betüre amikor ide belépett! Ö magyarozik?! (;-))
kokopelli
@dr. prédikátor: Megbocsájtott már Semmilyen Zsóti a Zorbánnak a "csuhások térdre" sértésért,
vagy van az a pénz...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.