Önkormányzati autóval a polgármesteri kabinet sofőrje ment leszedni az ellenzéki plakátokat a II. kerületben – állítja Őrsi Gergely, a kerület ellenzéki polgármester-jelöltje.

Hivatali kocsival mennek az ellenzéki plakátokat leszedni a II. kerületben

Őrsi a Facebook-oldalán osztott meg egy videót, amelyen emberek éjszaka a kampányplakátokkal variálnak. Amikor Őrsi szól az egyik társaságnak, hogy az az ő plakátja volt, amit leszedtek, akkor azt a választ kapja, hogy "tudjuk", egy másik nő pedig tagadja ugyan, hogy ő szedte volna le Őrsi plakátjait, de ott hever mellette a földön a letépett plakát, miközben a nő Láng Zsolt fideszes jelölt plakátját ragasztja ki a felületre.

Őrsi szerint a plakátleszedők egy teherautóval mentek, amelyet Láng Zsolt kerületi polgármester hivatali autója kísért a polgármesteri kabinet sofőrjével, aki utasításokat is adott a munkásoknak.

"Amikor rátaláltunk a sofőrre, először azt próbálta tagadni, hogy ő saját maga lenne, majd arra sem emlékeztek, hogy került a kezükbe az a plakát, amit ők maguk szedtek le" – írta Őrsi, aki hozzátette, önkormányzati alkalmazottakat kampányolásra, különösen rongálásra kötelezni súlyos törvénysértés, ezért a történtek miatt feljelentést tett.

Forrás: hvg.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Orbán demokrácia 2019... Szégyen hogy ez ma megtörténhet és nem az első eset!
nezelodo
Ha egy ellenzéki párt tenné ugyanezt teleordítanák az országot a rajtuk esett nagy gyalázat miatt.
Ha egy tüntetésen símaszkban, vagy egyéb módon eltakart arccal látnak valakit, a rendőrség kiemeli, és bűnvádi eljárás alá vetik. A fideszes nyikhajok a motorcsónakban nyugodtan eltakarhatták a pofázmányukat, meg a hajó azonosítóját, rájuk nem vonatkozik a saját kitekert maffiatörvényük. Ritka aljas egy társulat!
F_Viktor
Ezek a szarháziak becsületesen semmire nem képesek!
Bűnt, bűnre halmoznak a kereszténység zászlója mögé bújva, mocskos egy társaság, remélem a választók méltó módon megbüntetik őket!
Borsodi
Ha ez a parancs ezt kell csinálni,ez természetes gerincteleneknél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.