Öt év fegyházbüntetésre ítélt a Tatabányai Törvényszék szerdán egy férfit, aki egy dorogi iskolában társadalmi munkában edzéseket tartott, és több gyermeket szexuálisan zaklatott. Az ítélet nem jogerős.

Az elkövető – aki egy szülő – több gyerek alsónadrágjába belenyúlt.

A bíró indoklása szerint a férfi hét rendbeli szexuális erőszak és hét rendbeli szexuális visszaélés bűntettét követte el. A 2018-ban indult nyomozás 11 sértettet tárt fel, a bűncselekmény több esetben kísérleti szakaszban maradt.

A férfi az edzések közben olyan körülményeket teremtett, hogy az érintett gyermekekkel a folyosón kettesben maradhasson.

A sértettek közül két tanuló 12 év alatti volt, a többiek is 18 évesnél fiatalabbak voltak.

A bíró kiemelte, hogy a molesztálás a gyermekeknek átmeneti lelki traumát okozott.

Az elkövetőnél tartott házkutatás során a laptopján számos, gyermekeket ábrázoló, nemi vágy felkeltésére alkalmas felvételt találtak. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, de nem emelkedett jogerőre, mert a férfi és védője három nap gondolkodási időt kért.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
A nyomozás 11 sértettet tárt fel, a bűncselekmény több esetben kísérleti szakaszban maradt.

Tehát több eset csak kísélet volt, de a maradék befejezett? Mert akkor úgy kellene írni.
Aki Én
És egy ilyen csak annyit kap, mint a felnőtt sportoló futónő erőszaktevője, aki ,,csak" próbálkozott, de pillanatnyi ,,lankadás" miatt a tette kísérleti szakaszban maradt?
vacsi
@Aki Én: Ez a szemét jól játszotta a szerepét a bíróságon. De a tette elsősorban azért maradt "kísérleti szakaszban", mert a férj időben megjelent! Ha ez nem történik, biztosra veszem, hogy meg is ölte volna tehetetlen mérgében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok