A halolajakra, ezen belül az Omega-3 zsírsavakra akkor irányult a figyelem, amikor az 1970-es évek elején két Grönlandon dolgozó dán orvos megállapította, hogy az eszkimók körében ismeretlenek a szív-és érrendszeri megbetegedések. Arra a következtetésre jutottak, hogy az eszkimók életmódjában és különösen a táplálkozási szokásaikban keresendő a különbség oka, hiszen az eszkimók táplálkozásai merőben mások az általunk megszokottól.

Feltöltő: haberv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.