Negyvenen mondtak fel egyszerre a városházán, alig maradt ember, Déri Tibor nem örül.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ez valami ijesztő! Milyen ország ez? Mit csinálunk, hogy élünk mi itt együtt magyarok? Akkora a gyűlölet, hogy egy politikai hovatartozás olyan indulatokat vált ki emberekből, hogy dolgozni sem akarnak olyan helyen, ahol más politikai irányultságú emberek dolgoznak??? A gépkocsivezető nem akar a most ellenzékben levők közül megválasztottakkal egy munkahelyen gépkocsit vezetni? Az új munkahely keresést, esetleg még a munkanélküliséget is vállalják?

Mert olyan biztosan volt korábban is, hogy egy-két ember így gondolkodott, de hogy tömegesen! El nem tudom képzelni, hova fog vezetni mindez.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fahrenheit451
Ez egy kicsit irhamentésszagú...
Mindenkinek van vaj a fején, aki télakolt.
Fussatok Zaláig!
Ott majd megvéd titeket a Rendszer(úr). Vagy nem.
advocat
Elmentek a nyaloncok. Lehet, hogy így lesz könnyebb.
advocat
@durbincs: Ha végre lehetne egy 10 IQ-val is értelmezhető mondatot kérni! Mert ez nekem magas. Vagy nem bennem a hiba?
advocat
@vitriol: Persze azonnalival! Így még talán végkielégítés sem jár. Bár azt már lespájzolták. Nem lesznek álláskeresők. Vagy várja őket az "ipar", mert ebben az esetben 5 évig nem lehetnek köz- és egyéb ilyesmi alkalmazottak. Ha jól tudom.
Madácsi Pali
Ez nyílt beismerése annak, hogy nem működtek törvényesen. Könnyebb lesz a feljelentés! Kollektíven vonulhatnak a börtönbe is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.