A szuverenitás elleni összeesküvés zajlik a világban, az okostelefon egy tömegpusztító fegyver, a politika lezüllesztése 99%-ban nem a Fidesz felelőssége, a kurdokat ugyan sajnáljuk, de az erkölcsöt felülírja az érdek, Hadházy pedig úgy viselkedik, mint egy retardált kisgyerek. Kövér László előadásán jártunk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Kövér arra panaszkodik hogy a Facebookon nem hirdethették magukat. Ha megnyitottam a rásonysápberencsi temető nyitvatartási rendjét akkor is egy fideszes fej ijesztgetett a lapon. Eddig nem gondoltam hogy emberből ennyi marhaság dőlhet, de Kövér erre rácáfolt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Változnak az idők... Nehéz lehet ezeknek a mai fiataloknak elmagyarázni, hogy történelmünk során forradalmainkban apáink, nagyapáink - életüket kockáztatva vagy feláldozva azt - miért a politikai foglyok kiszabadításával bíbelődtek első körben, amikor ma pont az ellenkezőjével kezdenék a forradalmukat - hozzávéve még a politikusok tolvaj holdudvarával.
1magyar
A nagy többségű kormánypártok általában, de bármely vezető, ha nyertek elfelejtik honnan jöttek és ki választotta meg őket.
A fékek bizony kellenek mert a saját vagyonfelhalmozást meg kell akadályozni.
A kapitalizmus baja, hogy egyszer elfogy a kizsákmányoltak pénze, kihasználhatósága és lesz egy forradalom.
1magyar
Ha nincs fék:
Megéri a Fidesz-KNDP alatt államtitkárnak lenni, a 15,5 millió forintos fizetés mellé a közigazgatási államtitkár ugyanennyit vihetett haza jutalom címén.
Sámannus
Má tudom miért bűzlik Budapest olyan rettenetesen. Hát ennek az emberformájú rothadó ganyéjnak nyitva van s pofája!
Nessy
Kövér végső konklúziója: Mindenki hülye, csak ők helikopter!
tudode
Még egy normális közszolga is igényli/igényelte legalább a szervnél működő BELSŐ ELLENŐRZÉS munkáját a további hibák megakadályozása céljából, részfeladatot ellátva!
.
Ha az egyensúlyok, és fékek fenntartása hülyeség, akkor minek tart fenn az ország díszpinty szervezeteket az alkotmány izétől az ÁSZ-ig, csak az ellenzék buzerálására azért jól jön ennek a szektának, miközben a GYŐZTES KOMPENZÁCIÓVAL kibulizottak MINDENT VISZNEK, még a vérrel áztatott alapjogoktól is megfosztva a nemzetet
.
(( Csak a címre reagálva!!! )))))!
solidedge
Kövér arra panaszkodik hogy a Facebookon nem hirdethették magukat. Ha megnyitottam a rásonysápberencsi temető nyitvatartási rendjét akkor is egy fideszes fej ijesztgetett a lapon. Eddig nem gondoltam hogy emberből ennyi marhaság dőlhet, de Kövér erre rácáfolt.
RonaGyuri
@durbincs: @durbincs: szaros csaucseszkú-román pribék takarodj haza itt ugass! =))
RonaGyuri
@durbincs: rohadt narancs-balfék takarodj haza!!! =))
kokopelli
@solidedge: Azt hallottuk a szüleinktől,hogy "jó bornak nem kell cégér"! Azért reklámozzák magukat mindenhol?
A régi vicc szerint,"én már a vízcsapot sem merem megnyitni",mert abból a ß@r öndicséretük folyhat!
Einstein: "Két dolog határtalan a világon!Az Universum és az emberi butaság!Az elsőben nem vagyok biztos!"!
...honnan ismerte már akkor a Fideszt???
Aki Én
Ez tipikusan a rezsimek, diktatúrák szövege. Nem kell ide kontroll, had raboljunk szabadon.
Azzal, hogy elcsalták a választást, nem lettek mindenhatók, örök érvényűek. Ezt ő tudja a legjobban, ezért mond ilyen elképesztően antidemokratikus butaságokat az ..ifjú" kommunista.
Ez egy veszélyesen beteg ember.
reagens
Kövér kitűnően látja! Ez az egész cirkusz csak arra szolgál, hogy akiket soha senki nem választott meg, azok egy kisebbség érdekében terrorizálhassák a többséget!
Nessy
Ha jól értem Kövért, esetenként az erkölcsöt felülírja az érdek!
Hát drága házmester elvtárs, maguknál nem esetenként, állandóan. Bár ha valahol nem ismerik az erkölcsöt, csak verbálisan, ott nincs mit felülírni! Marad a nyers érdek érvényesítés, bármi áron.
SystemError
Ostoba, buta emberek nem értik ezt csak meg, ha másért, hogy fordítva az ő érdekeit is védje. Vagy az nem aki bűnözni akar felelősség nélkül. Nem tudom melyik jobb...
Sámannus
Laca a te szuverenitásodat szarja le mindenki, mert te egy komcsi ruszki seggnyaló vagy azé..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.