Nem sokkal azután, hogy Bede Zsolt a Zeneakadémia előtt mellkasba vágta Domokos Ágnes DK-s önkormányzati képviselőnőt, lekapcsolták Vadhajtások honlapját – derül ki a portál Facebook-oldalán megjelent üzenetből. A portál erről szerda este 9 óra 38 perckor jelezte először, aztán 10:45-kor megjelent egy második üzenet, amely szerint dolgoznak az ügyön. Bede Zsolt, „a legvadabb jobboldali portál” vezetője az Orbán Viktor ünnepi beszéde alatt tartott DK-s tüntetésre ment oda. Megpróbálta elvenni Domokos Ágnestől a transzparens, eközben úgy mellkasba vágta, hogy az önkormányzati képviselőhöz mentőt kellett hívni.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ideje vót- azért az beszédes,hogy a médiatanács eddig is! szemet hunyt a be nem jelentett működésük fölött.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Ez amúgy biztosan nem hatósági "lekapcsolás" ennyi idő alatt szerintem. Itt bizony a nép "Anonymus" tagjai elkezdték a téregirtást...:) Már Borkai kapcsán is gyanús nekem kicsit a stílus miatt..
nemkati
@SystemError: De azért nevezzük őket csak egyszerűen féregnek. :p
kereső
@durbincs: hanyagoljál halfarok. Azért előtte még válaszolhatnál a sokadszorra feltettre: Ingyom-bingyom tá-li-be, orbán viktor tálib-e?
Málna
Azt a Bedét kellene még lekapcsolni, végleg kivonni a forgalomból. Az az ember egy időzített bomba, nem épeszű.
simmering73
@durbincs: Mi van ánuszbébi. Elölről várt a család és a hátsó kijáraton jöttél ki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok